Ducati Scrambler Café Racer 2019

Veel Ducati voor weinig/minder geld? Laat de echte racemonsters van het merk dan aan je voorbijgaan en kiest voor de Scramblers. Stoer, vlot en net iets betaalbaarder.

Stoere urban cruiser

Recent werd de Ducati Scrambler Café Racer op de markt gebracht, misschien wel helemaal iets voor jou? Het eerste model dateert uit 2017, maar die kreeg nu dus een update en wij vinden deze opfrisbeurt alvast geslaagd.

De Silver Ice Matt kleur geeft deze motor een retro uitstraling, zonder dat er wordt beknibbeld op de allernieuwste technologie. De old school logo’s onderstrepen dit gevoel en maken dat je aan het stoplicht zeker en vast heel wat jaloerse blikken trekt. Wat er verder nieuw is? Een verlaagd stuur, blauw gekleurde buizen en een side fender met het nummer 54 op en kortere spatborden. Het is duidelijk dat deze scrambler de mosterd heeft gehaald bij de iconische Ducati 125 GP Desmo uit de jaren ‘60 en daar kunnen we alleen maar tevreden mee zijn.

Verder springt de LED-verlichte koplamp onmiddellijk in het oog. Deze koplamp kan je in verschillende standen instellen, een nieuwigheidje dat op alle nieuwe scramblers zit. Qua vermogen doet deze Café Racer het niet slecht, maar er vallen pittiger modellen te verkrijgen.

Je parkeert dit pareltje in je garage vanaf € 13.290!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een dagje werken bij F1 Red Bull ziet er zo uit! (Video)

Waar staat die vacature? Afgelopen weekend waren we nog te gast bij Alfa Romeo ...

Deze productieauto (?) gaat voor het eerst door de barrière van 500km/u

Missile…de naam zegt het zelf…(allez, ons Italiaans is niet goed maar we denken het ...

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Hosting door Fraai