Draagbare muziek van topkwaliteit

Yep, wij hebben de prehistorische tijd van de Sony Walkman nog meegemaakt. Als je geen idee hebt waarover we het hebben, Google het dan even! Sony bestaat gelukkig nog steeds en pakt uit met de DMP-Z1 music player. Een toestel dat een versterker, geluid van wereldklasse en super performante hoofdtelefoon combineert.

Kwalitatieve muziek voor onderweg of thuis

We weten het, via elke smartphone kun je muziek beluisteren, maar Sony doet hier toch wel een schepje bovenop. Wil je echt topgeluid, dan is dit toch wel een veel beter alternatief. Akkoord, je moet er om en bij de 8.500 dollar voor neertellen, maar daar heb je wel wat voor. Dit toestelletje is niet echt in zakformaat  maar bevat heel wat power. Een rondje joggen met het ding, zal er jammer genoeg niet inzitten. 

Combineer een versterker van topklasse met een digitale media player waar ongeveer 20.000 songs op kunnen en je hebt de DMP-Z1. Je uploadt super kwalitatieve high-resolution files en beluistert ze in de allerbeste kwaliteit. Je kan 256GB muziek op dit kleine toestelletje kwijt en dit kan nog uitgebreid worden. Uiteraard kun je ook de bijbehorende in-ear headphones op de kop tikken voor de ultieme ervaring de IER-Z1R.

Ben je een muziekliefhebber, beschik je over budget en wil je het neusje van de zalm, dan is dit toestelletje misschien wel wat voor jou.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zoek niet verder, de juiste koptelefoon is gevonden

Het is de wens van menig mens. Relaxt in de woonkamer zitten, een pintje ...

‘Roest’ laat je ochtend starten met een heerlijk kopje stevige koffie

Een kopje koffie drink je in stijl, punt. Loos dus eindelijke die Senseo of ...

PlayStation 5 komt er pas in 2020

Lads, slecht nieuws. De jongens die dachten tornooitjes Fifa ’19 onder de vrienden op een ...

Hosting door Fraai