Disney lanceert nieuwe beelden van Live Action ‘The Lion King’ (Video)

Onze favoriete Disney-Film aller tijden… 

Nog een paar maanden geduld en ook wij zitten als stoere venten in een bioscoopzaal naar een Disney-film te turen. Ook wij zijn benieuw naar de Live Action Movie ‘The Lion King’, veruit de beste film die ze bij Disney ooit gemaakt hebben.

We hebben de eerste trailer al eens naast de echte animatiefilm gelegd en waren toen al erg enthousiast. En dat zijn we nog meer als we de allerlaatste en nieuwste beelden van de film hebben bekeken. In deze trailer zien we het groeiproces van Simba en hoe hij met zijn maten (Timon en Pumba) en lief (Nala) door het leven gaat.

Hakuna Matata…

tcoc

You May Also Like

Waargebeurd verhaal over held en doelman Manchester City is verfilmd

Voetbal…altijd een beetje oorlog! Vergeet kevin De Bruyne of Sergio Agüero, Bert Trautmann is de ...

Keiharde ‘Triple Frontier’ wordt dé film van het voorjaar op Netflix (Trailer)

Nog heel even geduld… Films en series over (drugs-)kartels? Ze schieten als paddenstoelen uit ...

Hosting door Fraai