Disney lanceert nieuwe beelden van Live Action ‘The Lion King’ (Video)

Onze favoriete Disney-Film aller tijden… 

Nog een paar maanden geduld en ook wij zitten als stoere venten in een bioscoopzaal naar een Disney-film te turen. Ook wij zijn benieuw naar de Live Action Movie ‘The Lion King’, veruit de beste film die ze bij Disney ooit gemaakt hebben.

We hebben de eerste trailer al eens naast de echte animatiefilm gelegd en waren toen al erg enthousiast. En dat zijn we nog meer als we de allerlaatste en nieuwste beelden van de film hebben bekeken. In deze trailer zien we het groeiproces van Simba en hoe hij met zijn maten (Timon en Pumba) en lief (Nala) door het leven gaat.

Hakuna Matata…

tcoc

You May Also Like

Nieuwe bloedstollende beelden doen ons uikijken naar La Casa de Papel 3 (video)

Nog een maandje geduld… Oh ja, wat kijken wij uit naar de derde reeks ...

Men In Black komt terug! (Video)

Zonder Will Smith helaas…  Men in Black… laten we het puur nostalgie noemen. Jongens ...

Hosting door Fraai