Disney lanceert nieuwe beelden van Live Action ‘The Lion King’ (Video)

Onze favoriete Disney-Film aller tijden… 

Nog een paar maanden geduld en ook wij zitten als stoere venten in een bioscoopzaal naar een Disney-film te turen. Ook wij zijn benieuw naar de Live Action Movie ‘The Lion King’, veruit de beste film die ze bij Disney ooit gemaakt hebben.

We hebben de eerste trailer al eens naast de echte animatiefilm gelegd en waren toen al erg enthousiast. En dat zijn we nog meer als we de allerlaatste en nieuwste beelden van de film hebben bekeken. In deze trailer zien we het groeiproces van Simba en hoe hij met zijn maten (Timon en Pumba) en lief (Nala) door het leven gaat.

Hakuna Matata…

You May Also Like

Great Balls of Fire! Dit is de eerste trailer van ‘Top Gun: Maverick’

Jeugdsentiment… En of Tom Cruise een verrassing had! De Hollywood-acteur was op de Comic-Con ...

Bloederiger dan ‘IT: Chapter Two’ wordt het niet

Voor de fans van het betere horrorwerk… Ga je luie zondag te lijf met ...

Hosting door Fraai