Dé zonnebril voor de nachtraaf

Aan zonnebrillen geen gebrek, laat dat duidelijk zijn. Maar hoe kies je nu in die zee aan mogelijkheden de perfecte bril? Uiteraard kun je voor de perfecte bril bij jouw gezichtsvorm gaan, maar wij kiezen deze keer resoluut voor een legende: de Persol PO3225S. De legendarische bril die Tom Cruise droeg in cocktail. Heb je nog argumenten nodig?

Een klassieker op je neus

Voor iedereen jonger dan 30, kijk de klassieker ‘Cocktail’ eerst, want anders heb je waarschijnlijk geen flauw idee want anders heb je waarschijnlijk geen flauw idee waarover we het hebben. Soit, de Italiaanse zonnebril uit de film kan jij dus ook op je neus zetten. Bovendien beschikt deze zonnebril over de ‘Meflecto technology’ die ervoor zorgt dat de druk op je hoofd vermindert en je meer comfort biedt. Verder bestaat de bril uit hoogwaardig acetaat en materialen zonder allergische reacties.

De bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren is van jou voor om en bij de 310 dollar. En nee, de bril biedt geen garantie op het kwalitatief shaken van cocktails …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...

"When life gives you lemons, …"

9 Lemons is het creatieve bureau van Cas Teensma & Wayne Snoek. Eigenlijk geven ...

Vans komt met sneaker voor echte Harry Potter-fans

Een partijtje zwerkbal op Vans? We moeten eerlijk bekennen, we worden niet wild van ...

Hosting door Fraai