Dé zonnebril voor de nachtraaf

Aan zonnebrillen geen gebrek, laat dat duidelijk zijn. Maar hoe kies je nu in die zee aan mogelijkheden de perfecte bril? Uiteraard kun je voor de perfecte bril bij jouw gezichtsvorm gaan, maar wij kiezen deze keer resoluut voor een legende: de Persol PO3225S. De legendarische bril die Tom Cruise droeg in cocktail. Heb je nog argumenten nodig?

Een klassieker op je neus

Voor iedereen jonger dan 30, kijk de klassieker ‘Cocktail’ eerst, want anders heb je waarschijnlijk geen flauw idee want anders heb je waarschijnlijk geen flauw idee waarover we het hebben. Soit, de Italiaanse zonnebril uit de film kan jij dus ook op je neus zetten. Bovendien beschikt deze zonnebril over de ‘Meflecto technology’ die ervoor zorgt dat de druk op je hoofd vermindert en je meer comfort biedt. Verder bestaat de bril uit hoogwaardig acetaat en materialen zonder allergische reacties.

De bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren is van jou voor om en bij de 310 dollar. En nee, de bril biedt geen garantie op het kwalitatief shaken van cocktails …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zet in op duurzaamheid en essentials met Teym

Een uitpuilende kleerkast en het gevoel dat je veel te veel hebt? Dat zal ...

Dockers innoveert met de Smart 360 Flex

Wij zijn intelligent, je vrouw is in het beste geval intelligent, maar je broek? ...

Aristocracy London: confectiepakken met stijl

Ja, we hebben heel wat uitstekende labels en zaken in België, maar voor een ...

Hosting door Fraai