Dé zonnebril voor de nachtraaf

Aan zonnebrillen geen gebrek, laat dat duidelijk zijn. Maar hoe kies je nu in die zee aan mogelijkheden de perfecte bril? Uiteraard kun je voor de perfecte bril bij jouw gezichtsvorm gaan, maar wij kiezen deze keer resoluut voor een legende: de Persol PO3225S. De legendarische bril die Tom Cruise droeg in cocktail. Heb je nog argumenten nodig?

Een klassieker op je neus

Voor iedereen jonger dan 30, kijk de klassieker ‘Cocktail’ eerst, want anders heb je waarschijnlijk geen flauw idee want anders heb je waarschijnlijk geen flauw idee waarover we het hebben. Soit, de Italiaanse zonnebril uit de film kan jij dus ook op je neus zetten. Bovendien beschikt deze zonnebril over de ‘Meflecto technology’ die ervoor zorgt dat de druk op je hoofd vermindert en je meer comfort biedt. Verder bestaat de bril uit hoogwaardig acetaat en materialen zonder allergische reacties.

De bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren is van jou voor om en bij de 310 dollar. En nee, de bril biedt geen garantie op het kwalitatief shaken van cocktails …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Op pad met een glimmende pom pom!

Wie denkt aan de winter, denkt toch aan een muts, of zijn we de ...

Nike laat je lopen op bubbels

Neen, niet op champagne… Bij het woord ‘Joyride’ denken we spontaan aan het onrechtmatig ...

Theo & Co voor comfortabele ballen

Dagelijks een propere dat is toch wel het minimum. Maar ook de looks spelen ...

Hosting door Fraai