De nieuwe Venice Moonphase Blue Gold Watch

Een leuk klokje kost vaak aardig wat centen, maar daar is bij Filippo Loreti geen sprake van. Deze rekels brengen immers prachtige uurwerken op de markt, voor een prikje. Deze start-up bestaat al sinds 2014 en schudt aardig aan de boom. Ze maken immers luxueuze horloges aan een zeer scherp prijskaartje.

Italiaanse flair voor weinig geld

De mosterd halen ze bij Italiaanse steden en flair. Hun laatste aanwinst de Venice Moonphase Blue Gold Watch past zeker in het rijtje en is gebaseerd op deze prachtige drijvende stad.

Dit premium uurwerk tik je al op de kop voor amper $ 159, wat echt geen geld is. Het uurwerk is waterbestendig, heeft een MIYOTA 6P00 als aandrijvingskracht, saffierglas en een stevige stalen kast. Niet iedereen zal zwichten voor de combo goud/blauw, maar opvallend is het wel. De Italiaanse stijl spat er af en elk onderdeel is van hoge kwaliteit. Bandjes bijbestellen is mogelijk, waardoor je je horloge telkens kunt pimpen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week ...

Huur eens een VIP butler in

Eerlijk, een privé butler dat lijkt ons wel wat. Misschien een beetje decadent, maar ...

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Hosting door Fraai