De nieuwe Venice Moonphase Blue Gold Watch

Een leuk klokje kost vaak aardig wat centen, maar daar is bij Filippo Loreti geen sprake van. Deze rekels brengen immers prachtige uurwerken op de markt, voor een prikje. Deze start-up bestaat al sinds 2014 en schudt aardig aan de boom. Ze maken immers luxueuze horloges aan een zeer scherp prijskaartje.

Italiaanse flair voor weinig geld

De mosterd halen ze bij Italiaanse steden en flair. Hun laatste aanwinst de Venice Moonphase Blue Gold Watch past zeker in het rijtje en is gebaseerd op deze prachtige drijvende stad.

Dit premium uurwerk tik je al op de kop voor amper $ 159, wat echt geen geld is. Het uurwerk is waterbestendig, heeft een MIYOTA 6P00 als aandrijvingskracht, saffierglas en een stevige stalen kast. Niet iedereen zal zwichten voor de combo goud/blauw, maar opvallend is het wel. De Italiaanse stijl spat er af en elk onderdeel is van hoge kwaliteit. Bandjes bijbestellen is mogelijk, waardoor je je horloge telkens kunt pimpen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nicolas Feuillatte limited edition SAKURA, je valentijn is gered

Tegen bubbels zeggen we zelden nee. En nu Valentijn er weer aankomt, zijn bubbels ...

Dit is dé reden waarom Burning Man het heetste festival ter wereld is!

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam… Nog nooit van ...

Whatmatters on Tour: Screamfest

Als rasechte West-Vlaming zweer ik zowat elke week dat ik nooit of te nimmer ...

Hosting door Fraai