De nieuwe Venice Moonphase Blue Gold Watch

Een leuk klokje kost vaak aardig wat centen, maar daar is bij Filippo Loreti geen sprake van. Deze rekels brengen immers prachtige uurwerken op de markt, voor een prikje. Deze start-up bestaat al sinds 2014 en schudt aardig aan de boom. Ze maken immers luxueuze horloges aan een zeer scherp prijskaartje.

Italiaanse flair voor weinig geld

De mosterd halen ze bij Italiaanse steden en flair. Hun laatste aanwinst de Venice Moonphase Blue Gold Watch past zeker in het rijtje en is gebaseerd op deze prachtige drijvende stad.

Dit premium uurwerk tik je al op de kop voor amper $ 159, wat echt geen geld is. Het uurwerk is waterbestendig, heeft een MIYOTA 6P00 als aandrijvingskracht, saffierglas en een stevige stalen kast. Niet iedereen zal zwichten voor de combo goud/blauw, maar opvallend is het wel. De Italiaanse stijl spat er af en elk onderdeel is van hoge kwaliteit. Bandjes bijbestellen is mogelijk, waardoor je je horloge telkens kunt pimpen.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nooit meer wijn verspillen? Coravin speelt het klaar!

Trouwe lezers zullen het al wel door hebben, bij Whatmatters drinken we graag een ...

Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar ...

Vlees & bier, Grand(e) Bouffen maar!

Whatmatters gaat boeffen Bij Whatmatters houden we graag van verfijnd dineren, maar voor een ...

Hosting door Fraai