De New Balance 990v5: een icoon

Ben je toe aan een nieuwe sneaker? Dan zit je met New Balance altijd goed. Binnenkort al helemaal want dan komt de iconische 990v5 opnieuw uit. Deze sneaker dateert oorspronkelijk uit 1982, maar heeft nog niets aan relevantie ingeboet.

Heruitgave van een icoon

Uiteraard kreeg deze sneaker een update en is deze nog verfijnder dan zijn voorganger. Vanaf 4 mei is deze ook in ons landje verkrijgbaar en dit voor om en bij de € 200.

Een klassieke uitstraling, een eigentijds silhouet en oog voor detail, maar ook een nieuwe TPU Power Strap, een Ortholite inlegzool en gemoderniseerde tong typeren deze sneaker. Suede en mesh vormen de bovenkant en de typische N is aanwezig.

De schoen is een waar icoon en is nu dus aan zijn 5de versie toe. De sneaker is verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, navy en zwart. Heb je kids? De sneaker zal ook voor hen beschikbaar zijn. Vader en zoon met dezelfde sneaker, leuk toch?

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Fiat 124 Spider (automaat)

Nog geen twee weken nadat we de (Fiat) Abarth 595 Pista eens goed aan de ...

Speakers van de uitlaat van een F1-bolide

Speakers voor een man? Ofwel kiezen wij in elk geval voor extreem stijl, maar ...

Elke dag kreeft!

Tropchaud, we weten er amper wat over, maar dat belet ons niet er wat ...

Hosting door Fraai