De New Balance 990v5: een icoon

Ben je toe aan een nieuwe sneaker? Dan zit je met New Balance altijd goed. Binnenkort al helemaal want dan komt de iconische 990v5 opnieuw uit. Deze sneaker dateert oorspronkelijk uit 1982, maar heeft nog niets aan relevantie ingeboet.

Heruitgave van een icoon

Uiteraard kreeg deze sneaker een update en is deze nog verfijnder dan zijn voorganger. Vanaf 4 mei is deze ook in ons landje verkrijgbaar en dit voor om en bij de € 200.

Een klassieke uitstraling, een eigentijds silhouet en oog voor detail, maar ook een nieuwe TPU Power Strap, een Ortholite inlegzool en gemoderniseerde tong typeren deze sneaker. Suede en mesh vormen de bovenkant en de typische N is aanwezig.

De schoen is een waar icoon en is nu dus aan zijn 5de versie toe. De sneaker is verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, navy en zwart. Heb je kids? De sneaker zal ook voor hen beschikbaar zijn. Vader en zoon met dezelfde sneaker, leuk toch?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Huur eens een vakantiehuis in Spanje!

Snak jij ook naar vakantie? Heb je geen roebels voor een exotische bestemming of ...

3 chalets in de Alpen om bij weg te dromen

Chalet N – Lech Deze chalet heeft maar liefst 10 slaapkamers, dus we kunnen ...

OAK BOTTLE: drank rijpen in slechts enkele uren tijd!

Ondertussen weten jullie wel dat we bij Whatmatters van het nodige alcoholische vocht houden. ...

Hosting door Fraai