Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar we begrijpen volkomen dat het voor de mindere Goden* (*ironie) niet zo makkelijk is om een date vast te krijgen. Geen angst, er is hulp zat. Zo werd recent Date Delux, een nieuw datingconcept gelanceerd, alle hoop is dus nog niet verloren!

Daten op basis van een persoonlijkheidstest

De basis van dit nieuwe concept van Olivier Ooms? Een persoonlijkheidstest! Nee, je moet niet solliciteren, maar een psychologische matching kan er wel voor zorgen dat het beter én langer klikt. Voor je dus aan het daten kunt gaan, dient er eerste een vragenlijst ingevuld te worden, opgesteld door psychologen. Op basis van deze antwoorden worden potentiële partners aan elkaar gekoppeld? Romantisch of niet, de slaagkansen verhogen!

In tegenstelling tot het klassieke datingconcept worden hier gesprekken van een 20-tal minuten voorzien en heb je op een afspraak 3 tot 5 afspraken. Dat heb je waarschijnlijk nog nooit gehaald! Heb je echt geen inspiratie, dan zijn er zelfs kaartjes voorzien om je de nodige inspiratie te geven …

De kick-off in Heist-op-den-Berg is alvast achter de rug. Ben je tussen de 29 en 39 dan kun je op 16 april in Lier terecht, maar er staan er voor alle leeftijden gepland. Wie weet sla je voor € 45 je droomvrouw wel aan de haak in een leuke setting.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Breitling eert de legendarische Warhawk

Nee, bij Whatmatters hebben we niks met de oorlog, ‘den Duits’ is voor ons ...

Gin Up! Premixed gin uit een flesje

De perfecte gin die gaan we bij voorkeur drinken in het beter horeca etablissement ...

4 dagen lang een orgie van jewelste

“Sorry schat, alles voor de journalistiek en een pakkende reportage”. Dat zou zo ongeveer ...

Hosting door Fraai