Collab tussen Nike en Jerry Lorenzo is een must have voor echte ‘Ballers’

Met stijl de court op…

Voor zij die Jerry Lorenzo niet kennen…dit is een Amerikaanse fashion en sneaker designer, zo’n $30 miljoen net worth, zo goed als allemaal bijeengespaard met zijn streetwear fashion label Fear of God. Het is ook hij die de wear & gear voor Justin Bieber en heel zijn gevolg heeft verzorgd tijdens diens Purpose World Tour. Niet alleen Justin Bieber is een fan, ook big celebs als Kanye West en Kendall Jenner dragen al langer ‘Jerry Lorenzo’. Met een prijskaartje voor een hoodie tegen de $700 en een jeans dat de $1.000 overstijgt, is het dan ook geen spek voor ieders bek.

Maar het kan toegankelijker nu hij opnieuw een collab heeft opgezet met Nike. Deze collectie, The Nike Air Fear of God Spring/Summer 2019 collection zal 27 april gelanceerd worden en is te koop via de site van Nike.

Wie ziet zichzelf als een echte Fashion Baller het basketbalveld opgaan en lekker een potje te ‘ballen’?

 

 

You May Also Like

Review: 5 Flavors Mmei

Soms lees je en hoor je over een restaurant zoveel goeds dat je het ...

Knapste wielerbabe in het peleton Puck Moonen komt op tegen pesten (video)

Niet alleen uiterlijk een mooi persoon… Of wij vroeger wel eens gepest werden? Gelukkig ...

Een echte Aperol Spritz fan?

Ben jij net als wij wild van Aperol Spritz? Top, want dan kun je ...

Hosting door Fraai