Bro’s Gin is dé gin om met mate(n) te consumeren

What’s in the name

Wat Als? Drie maten of zeg maar Bro’s een gedeelde passie hebben voor gin? Wél, als je die vraag voorlegt aan een Whatmatters-redacteur is het antwoord steevast…’wekelijks dronken en veel geld kwijt’…want laat ons een beetje eerlijk zijn, als je een gin in één of ander etablissement gaat nuttigen, ben je al snel 12 tot 15 Roebels kwijt voor een glas.

Dan zijn drie kerels uit Denderhoutem een pak slimmer. ​Filip Van de Wiele, Stefaan De Vos en Benjamin François,​ aka ​​​​B​RO​’s, bundelden de krachten en creëerden een ​(h)eerlijke ​gin​ die toegankelijk is voor iedereen.

De officiële lancering vond al langer geleden plaats voor een select publiek op de ‘Culinary Innovators Awards by Gault&Millau’. Daar werd het goddelijke drankje door de betere smaakpapillen van recensenten en sommeliers met verve onthaald.

De gin zelf is een ​mooi uitgebalanceerde, artisanale London Dry gin, ​in kleine oplage ​​​gemaakt in traditioneel koperen distilleerketels. Alle smaken zijn tegelijk toegevoegd en achteraf wordt er niets meer bijgevoegd.​ De Ingrediënten zijn…jeneverbes​sen​, rozemarijn, zeste van sinaasappel, karde​mom, java peper, basilicum, koriander​zaadjes​ en ​appel en dit maakt van dit alles een kruidige gin met een frisse citrustoets, geïnfuseerd met 13 natuurlijke botanicals.

Uiteraard kan je elke goed gin verkloten door er een verkeerde mixer aan te koppelen en dus kan je bij deze kruidige gin best kiezen voor een neutrale tonic zoals de Fever-Tree Indian tonic. Hou ook steeds de juiste verdeling in de gaten…4,5cl Gin tegenover 12cl tonic.

Helemaal maak je hem af met heel veel ijs, een takje tijm of zeste van sinaasappel.

Bestellen kan via onze vrienden van Luxury For Men.

Santé!

 

tcoc

You May Also Like

De nieuwe Rado Ceramica designed by Konstantin Grcic

Horloges zijn voor ons vaak als kunst. Een perfect ontworpen horloge, daar kan onderstaande ...

WTF? Pizza Hut lanceert schoen dat pizza bestelt én TV op pauze zet!

Veel zotter moet het niet worden! Vorig jaar kwam Pizza Hut met een sneaker ...

De Lenovo Moto G5 en G5 Plus: Betaalbare prestaties

Terwijl de grote jongens iPhone en Samsung strijden om het marktaandeel, zijn er ook ...

Hosting door Fraai