Bower & Wilkins zet een nieuwe standaard

Wat we zouden doen zonder draadloos geluid? Verkommeren, waarschijnlijk. Bowers & Wilkins pakte gisteren uit met de Bowers & Wilkins Formation®, de nieuwe standaard in draadloos geluid. Daar moeten we iets over schrijven natuurlijk!

De gloednieuwe lijn draadloze audioproducten garanderen een perfect geluid overal in huis. Bovendien mag het design van de speakers er ook wezen! De Britten laten met deze 5 nieuwe modellen voor het eerst de bekabeling achterwege en garanderen dat er geen sikkepit aan geluidskwaliteit verloren gaat.

De 5 nieuwe producten zijn:

Formation Bar: een stijlvolle soundbar met negen verschillende drivers voor hoge, midden en lage tonen. Dankzij het speciale centerkanaal heb je altijd het gevoel je middenin de film of muziek te bevinden.  

Formation Duo: de eerste draadloze luidsprekers voor streaming die dezelfde hifi-kwaliteit brengen als een bekabeld systeem en zo voldoen aan de meest veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins.

Formation Wedge: één enkele luidspreker met een kenmerkende 120-graden elliptische luidsprekervorm. Het full-range luidsprekersysteem is opgebouwd uit vijf speciale luidsprekereenheden zodat grotere ruimtes met high-end stereogeluid gevuld kunnen worden.

Formation Bass: een draadloze subwoofer, opgebouwd uit twee drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ. Levert nauwkeurige lage tonen zonder vervorming en kan met andere Formation producten gecombineerd worden voor een ultieme geluidservaring.

Formation Audio: de gepatenteerde Formation Wireless Technology maakt van een traditioneel analoog systeem zoals een platenspeler een hifi-streamingsysteem voor een geluidservaring die het beste van beide werelden combineert.

Met hun gepatenteerde mesh-netwerk hebben ze bij B&W geen invloed op het wifinetwerk in huis. De luidsprekers hebben slechts een microseconde nodig om te synchroniseren en met een audioresolutie van 96/24 bits geniet je optimaal van de muziek.

Meer weten over deze pareltjes en hun prijzen? Neem een kijkje op de site!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...

Sccop! Krijgt iPhone XI drie camera’s?

De eerste gegevens worden gelekt… Hoewel de iPhone X in al zijn mogelijk varianten ...

Must Have! Machine die ijsblokjes van Gin Tonic maakt!

Zomers weer, dat nodigt uit tot een zomers drankje! Zoals jullie weten en al ...

Hosting door Fraai