Bereid je eigen pita na het stappen

Avondje stappen en voor het huiswaarts keren nog snel een kebab? Heerlijk, toch! Maar wist je dat je die kebab ook thuis kunt nuttigen? Met deze fantastische kebabgrill van Daniel James, hoef je helemaal niet meer langs de pitazaak. Of je die belevenis wil missen, dat is een andere zaak …

Pita als een chief

Voor om en bij de 70 roebels haal je de ‘4-in-1 Vertical Chicken Rotisserie Grill’ in huis. Deze rechtopstaande grill is perfect geschikt voor kip, shoarma, döner of een ander vleesje. Bovendien weet je zo op zijn minst hoelang het vleesje er al hangt te draaien. De geïntegreerde warmteverdeling zorgt ervoor dat je vlees gelijktijdig wordt opgewarmd.

Iedereen aan de pita

Je kunt maar liefst 20 kg vlees aan de spies hangen, zo kan je scharrel of je roedel vrienden lustig mee schransen. Het vet wordt netjes opgevangen in een bakje en de blauwe verlichting geeft er een bijzondere uitstraling aan. Ben je iet of wat ondernemer? Misschien kun je er wel een aantal vanuit je raam verkopen. Zo verdien je dat avondje stappen zo terug.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nostalgisch gamen doe je op deze Game Boy

Maar niet van Nintendo… Game Boy…pure nostalgie. We moeten een jaar of tien geweest ...

Games & Babes…dan zitten we bij Marissa Galle op het juiste adres!

Een mooie babe die het nieuwste game-nieuws presenteert, het beste uit twee werelden… Wie ...

GoPro Hero 6 heeft zijn naam niet gestolen

Nope, we gaan jullie niet lastigvallen met de technologische uiteenzetting over de nieuwe GoPro ...

Hosting door Fraai