AS Roma-fan die spits op de korrel nam mocht het zelf eens proberen (Video)

Die denkt in het vervolg wel twee keer na…

Op een compilatie op Twitter van de mooiste goals van AS Roma-speler en opkomend 21-jarig talent Cengiz Ünder schreef ene Marco Nicolai zonder nadenken: “Zelfs ík had dat doelpunt tegen Parma gemaakt.” Een beetje gepikeerd organiseerde de Romeinse club dan maar ineens een event, in samenwerking met sponsor Hyundai, waar ze de voetjes en het killersinstinct van de kritische supporter gingen uittesten.

Zo werd de man uitgenodigd in Stadio Olimpico om de situatie van de goal na te bootsen…met jawel, de kritische supporter in de punt van de de aanval. En dat het allemaal niet zo simpel is zoals het lijkt, blijkt uit zijn drie pogingen.

Eén excuus mag hij wel inroepen. Hij beschikte niet echt over het juiste schoeisel, maar dan nog. Een echte Totti zal het nooit worden.

You May Also Like

Voormalig Nr 10 van Oranje gaat voor pikante shoot

Vrouwen en voetbal… Meer hebben wij als kerel niet nodig om een weekend geslaagd ...

Met deze wagens rijden F1-piloten in het dagelijkse leven

Niet altijd even sexy… Ok, mannen als Lewis Hamilton hebben een verzameling dure en ...

Hosting door Fraai