AS Roma-fan die spits op de korrel nam mocht het zelf eens proberen (Video)

Die denkt in het vervolg wel twee keer na…

Op een compilatie op Twitter van de mooiste goals van AS Roma-speler en opkomend 21-jarig talent Cengiz Ünder schreef ene Marco Nicolai zonder nadenken: “Zelfs ík had dat doelpunt tegen Parma gemaakt.” Een beetje gepikeerd organiseerde de Romeinse club dan maar ineens een event, in samenwerking met sponsor Hyundai, waar ze de voetjes en het killersinstinct van de kritische supporter gingen uittesten.

Zo werd de man uitgenodigd in Stadio Olimpico om de situatie van de goal na te bootsen…met jawel, de kritische supporter in de punt van de de aanval. En dat het allemaal niet zo simpel is zoals het lijkt, blijkt uit zijn drie pogingen.

Eén excuus mag hij wel inroepen. Hij beschikte niet echt over het juiste schoeisel, maar dan nog. Een echte Totti zal het nooit worden.

tcoc

You May Also Like

De ultieme showdown tussen alfamannetjes

Voor sommigen een bekende term, voor anderen wat minder. De ultieme confrontatie tussen vechters. ...

5x luxe alpine resorts

Op zoek naar een unieke ervaring tijdens je volgende ski trip? Wat dacht je ...

Hosting door Fraai