AC Schnitzer maakt BMW M2 Competition nog gruwelijker

Release The Beast…

We hebben al een paar keer het genoegen gehad een BMW M2 aan de tand te voelen. Dat de kleinste telg in de M-reeks van de Beierse rekels niet moet onderdoen voor zijn grotere broertje  de M4 hebben we ‘eigenrechtervoetig’ mogen ontdekken is ondertussen alom geweten.

Waar de ‘standaard’ M2 Competition 410 paardjes op de achterwielen loslaat, zijn de rekels van AC Schnitzer erin geslaagd daar nog dik 100 volbloed raspaarden bij te doen. Gooi daar dan nog wat extra gewicht af, vervang wat onderdelen in carbon en voeg hier en daar nog subtiel wat spoilers toe en je hebt een nog gruwelijkere machine dan wat hij zonder twijfel al was.

Benieuwd naar al dat geweld? Kijk dan maar mee naar wat foto’s én filmpje!

Credits: AC Schnitzer

You May Also Like

Baywatch-ster droomt van 90-jarige miljardair

En trok hem gelijk af in een privé-jet… Zij die Baywatch gezien hebben herinneren ...

Met MASH scheur je in retro stijl

Onze favoriet? De CAFE RACER natuurlijk, meer om de naam, dan om het model! ...

Dit is de Porsche Cayenne Coupé

Zat er iemand hierop te wachten? Tuurlijk wel. Hoewel de meeste mensen niet echt ...

Hosting door Fraai