4 herenkledingtrends voor de zomer 2019

Wil je nieuwe herenkleding kopen en weten waarmee je trendy voor de dag kunt komen? Hulp is onderweg! Wij geven je alvast 4 trends mee. Zo kom jij alvast stijlvol voor de dag en ben je helemaal het mannetje deze zomer!

Ecologisch

Vergeet de sokken in de sandalen, ecologie behoort nu tot het modebeeld en er zijn meer en meer labels die met respect voor de planeet, heel mooie dingen maken. Denk maar aan de sneakers van Veja of de Oceans The Brand, die met ecologische zwemshorts uitpakt gemaakt uit de plasticsoep in onze oceanen.

Streepjes

Een evergreen, maar daarom niet minder actueel. Met streepjes zit je altijd goed en wij gaan resoluut voor de verticale. Bij PME Legend vind je alvast het juiste t-shirt, maar zowat elk modieus merk heeft er wel in het aanbod. Uiteraard kun je voor de klassieke kleuren blauw en wit gaan, maar alle mogelijke combinatie zijn mogelijk. Zo kunnen mensen je alvast niet verwarren met een matroos!

Exotisch

De zomers worden warmer, toch één goed punt aan die hele klimaatopwarming. Tijd dus om je tropische plunje uit de kast te trekken en te doen alsof Hawaï je natuurlijke biotoop is. Tropische prints geven je een instant zomergevoel en waarschijnlijk ook wel wat bijzondere blikken. Perfect op die bloedhete dagen waarbij het enige wat je kan verdragen een short, een licht hemd en slippers zijn.

Ruiten troef

Weer eentje die van tijd tot tijd opduikt, maar eigenlijk nooit uit de mode geraakt: ruiten. Met een ruit zit je altijd goed, al beperken wij ons tot de bovenkant van onze garderobe om ermee uit te pakken. Wil jij je volledig in ruiten steken? Feel free!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Model en Vlaamse ondernemende knapperd maken het mooie weer in Los Angeles

Wat zouden wij momenteel graag op Venice Beach zijn… Wie ons al langer volgt ...

Op de pedalen met çois cycling legacy!

Niet dat we ons in een lycra pakje hullen en de pedalen beroeren, maar ...

addmyberry op maat van de Ronde

Wielerfanaten, moeten we het vast niet vertellen, die lopen nu al nerveus rond voor ...

Hosting door Fraai