Zoek niet verder, de juiste koptelefoon is gevonden

Het is de wens van menig mens. Relaxt in de woonkamer zitten, een pintje in de hand en de tablet of smartphone in je andere hand. Maar dan heb je de vervelende herrie van je lief die de nieuwste talentenshow of voor de tweehonderste keer ‘Gossip Girl’ aan het kijken is. Probleem? Ja! Nu kan jij niet meer op je gemak je filmpje kijken. De oplossing zou dus een koptelefoon zijn. Maar welke is nu de juiste? Een groot vraagstuk, zelfs voor een bankdirecteur met een torenhoog salaris. Wij zullen je wel even helpen. De ideale koptelefoon is net gevonden! Introducing: AKG N700NC

Geschenk van god

Voor dit meesterwerk hebben de superkrachten van Samsung en AKG De koppen bij elkaar gestoken. Uit deze orgie van intelligentie en creativiteit is deze koptelefoon geboren. Een creatie zoals het geen evenbeeld kent in het huidige landschap van de techwereld.

Topkwaliteit

Wat heeft deze koptelefoon? Wat maakt het zo goed? Er kunnen wel allemaal vaktermen omschreven worden maar dat zou het wel erg onnodig saai maken. In plaats daarvan doen we het gewoon in normaal Nederlands. Welke audio je ook gebruikt, je kan de headset zo instellen dat je zelf bepaald hoeveel achtergrondgeluid je hoort. Oftewel, je kan je helemaal buitensluiten van de herrie op de tv of ergens anders.

Dual purpose

Deze noisecancelling  is trouwens ook super handig als je even een leuke video of een podcast aan het luisteren bent, en je lief weer iets te zeuren heeft.

Zet de koptelefoon gewoon op 100% noise cancelling  en je kan in alle rust lekker de dag doorkomen! Ideaal op deze druilige zondag, niet?

You May Also Like

RetroNintendoKopen.nl – voor al je video game nostalgie

Kijk jij ook nog met veel nostalgie terug naar die pixelachtige Mario op de Nintendo ...

De Rijke & Co legt de Zwitsers het vuur aan de schenen

Nee, niet elk geweldig klokje hoeft uit Zwitserland te komen. In België hebben we ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

Hosting door Fraai