Wij hingen aan de lippen van Charlotte (LIPPS – Knokke)

Kapitalen hebben we uitgegeven in de Maritime in Antwerpen. Als vast meubilair verhuisden we zelfs mee naar The Villa, maar soit daar gaat het nu niet om, wel om Charlotte. Als mede-eigenaar van de Lipps in Knokke, is ze geen onbekend gezicht in het nachtleven en volgde ze Junior Grassi naar de kust. Onze beste tijd mag dan wel achter de rug liggen, als we een praatje kunnen gaan maken met een ravissante dame, laten we deze kans uiteraard niet liggen!

Charlotte, voor de lezers die je nog niet kennen, wie ben je?

Ik ben jong, dynamisch en ondernemend en durf wel eens on the edge te leven, ik ben niet iemand die meeloopt met de massa maar die durft uit te komen voor een eigen mening.  Rock ’n roll, that’s my middle name! 😉

Rock ‘n roll begot en wij maar denken dat het om house, r&b, techno en andere dansmuziek ging in de Lipps! Soit, we hebben je gespot op Instagram, besteed je daar veel tijd aan?

Ik spendeer er heel veel tijd aan want het is eigenlijk ook mijn job. Ik doe namelijk de marketing op social media voor een aantal bedrijven …

Potverdekke Jens, Charlotte doet hetzelfde als mij, dan kan ik het wel schudden! Bon, er zitten heel wat bloggers onder onze lezers hebben we ondertussen al door: heb je een gouden tip?

Zo snel mogelijk, zo veel mogelijk volgers hebben. Doe dit wel eerlijk, want je valt anders ooit eens door de mand.

Kijk eens aan, ze maken de manden tegenwoordig dan ook minder stevig dan vroeger! Hoe ben je dan eigenlijk in het nachtleven gerold?

Mijn verloofde was zaakvoerder en dj in één van de grootste nachtclubs in Antwerpen. Hij heeft zijn zaak verkocht en dan zijn we samen onze nachtclub Lipps in Knokke begonnen.

Vertel ons wat, jaagt hij nog altijd dezelfde klassiekers door de boxen? Soit, je bent ook een zakenvrouw, misschien ook een tip voor de ondernemende zielen in ons lezersbestand?

Denk goed na voor je aan iets begint! Stippel een parcours uit en probeer dat tot op het einde te volbrengen, wijk er niet teveel vanaf. Zorg ook voor een realistisch einddoel en stuur bij indien nodig.

We zullen er rekening mee houden! Heb je ook nog een favoriete quote?

You only live once !… and if you do it right, once is enough!
Probeer alles uit het leven te halen, je leeft maar 1 keer, je krijgt geen herkansing.

Bwah, boeddhistisch opgevoed als we zijn denken we daar anders over, maar we begrijpen je. Je hebt het al verklapt maar er is dus een koene ridder in je leven?

Ja, er is een man in mijn leven, wij zijn ondertussen verloofd en binnenkort trouwen wij … Mijn held is in eerste instantie een man met een beetje macht en power, maar al snel verlang ik toch naar een gouden hartje en een trouwe man.

Het is naar ons aanvoelen alvast een machtige DJ dus dat zit goed! Wat staat er nog op jouw bucketlist om te verwezenlijken?

Het klinkt misschien stom, maar ik heb géén bucketlist. ik heb alles wat ik nodig heb en doe alles wat ik wil, ik leef van dag op dag en wat komt dat komt. Maar misschien wil ik nog wel … 😉

Doris Day! Que sera, sera. Bon niet belangrijk, we gaan afronden. Welk geheimpje verklap je ons nog Charlotte?

Als kind had ik een lichte vorm van ADHD, dit heb ik naarmate ik ouder werd kunnen omzetten in creatieve ideeën en mijn eeuwige jeugdigheid 😉

Verder het is geen geheim, maar ik heb 3 zussen van dezelfde leeftijd, dus ja ik ben van een vierling … En ze zijn tegelijk ook mijn beste vriendinnen!

Top, zolang ze niet allemaal ADHD zeggen wij: bring them on! Als allerlaatste nog een beetje zelfpromo. Waarom moeten onze lezers jou volgen Charlotte?

Omdat ik op plaatsen kom en zaken doe die soms niet alledaags zijn! Die momenten wil ik natuurlijk delen met mijn volgers!

Geweldig, we kijken al uit naar kantklossen in Brugge, garnalen pellen in Oostende en raften op de Schelde! Charlotte, bedankt voor je tijd en veel succes nog met alles wat je onderneemt.

Een stapje zetten? Eén adres: Lipps. Charlotte kan je hier volgen op Instagram.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Melissa Engels

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Hosting door Fraai