Whatmatters Weekend Tip: Rally met olditimers en heerlijke supercars (Lier)

Een uitje vol luxewagens en oldtimers onder vrienden en autoliefhebbers…

Autoliefhebbers opgelet! Heb je komende zondag nog niets aan de hand, begeef je dan zeker tussen 8u30 en  9u30 naar het Abarth Museum in Lier. Niet alleen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels op jullie te wachten, ook een roadbook voor een trip met oldtimers, luxewagens en rallywagens.

Uiteraard kan je niet op een ontbijt alleen teren en worden de deelnemers ook getrakteerd op een BBQ om 14u…dit alles voor een democratisch prijsje van 50€.

Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen…

  • Prijs mooiste oldtimer
  • Prijs mooiste luxewagen
  • Prijs winnaar rallyvragen

Organisator van dit gebeuren is Oona Noyen…een knappe hinde met een voorliefde voor wagens…wij zochten haar even op…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Oontch (@oona_noyen) op

Dag Oona, als vrouw… waarom deze rally?
Laat ons eerlijk zijn, Girls & Cars is al een uitzondering op de regel laat staan Girls & Detailing (waar ik mijn man soms in ondersteun in zijn garage…) en al helemaal uitzonderlijk is dan ‘Girls & Rally’s’. Ik organiseer samen met mijn man deze rally ter ere van z’n 40ste verjaardag en het 15jarige bestaan van de zaak.

Oorspronkelijk als surprise, en wilde ik het klein houden, maar bleek er toch veel interesse te zijn.
Ondertussen zitten we met 60 auto’s van oldtimers tot echte luxewagens. En in het hoogseizoen, in de zomer kan je me in de garage wel eens terug vinden met m’n roze werkbroek 😉

Verder denk ik dat deze rally voornamelijk voorkomt uit de liefde voor rally’s/oldtimers van m’n grootouders en m’n mama. Mijn grootvader reed altijd samen met mijn peter, maar sinds hij is overleden spring ik vaak in als co-piloot. Ik geniet enorm van deze quality-time en mijn grootvader kan er echt wat van, waardoor ik momenteel wel sterk ben in kaart lezen. Rijden zelf is niets voor mij. Laat mij maar co-piloten.

Ook mijn moeder is vaak hele weekends weg met haar man of mijn grootvader voor rally te rijden in Europa (België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg). En ze gaan niet voor niet minder dan de overwinning. Dat gaat van generatie op generatie zeker?

Welke wagens mogen we verwachten?
Tot zeker 10 verschillende Porsche’s.. M’n man is een die-hard porschist. S63 AMG, RS3, M4, R8, I8, … het zal de moeite zijn en ook een heel mooi aanbod in uitzonderlijke oldtimers…

Wat is jouw droomwagen?
Droomwagen zeker een Range Rover Sport, maar aangezien parkeren niet mijn sterkste skill is lijkt me dat wat groot, mag ik morgen kiezen, dan neem ik een Macan… Yes please. Hoewel ik me altijd heerlijk voel in onze oldtimer, een BMW 323, prachtige wagen, voel me altijd op vakantie en ben stiekem mijn hart een beetje verloren aan deze wagen.

Zijn mannen (en vrouwen) met een minder blitse wagen of zoals ons, een lompe bmw X5 welkom?
De uitnodiging start met ‘beste vriende, autoliefhebbers…’ En daar gaat het ook om 15 jaar deze zaak laten draaien, daardoor is Koen al in aanraking gekomen met elk type wagen.. Er zal ook een deelnemer zijn met een X3 en iemand met een Audi A6 en een Golf. Uiteraard zijn deze minder aanwezig. Om 14 uur komen we aan en daar is een BBQ waar je voor kan inschrijven. Dus mensen die zichzelf niet geroepen voelen om mee te rijden kunnen wel deze prachtige wagens bewonderen met een hapje en een drankje. Het is voor autoliefhebbers en voor Koen zijn al z’n klanten ook vrienden.. Als je dezelfde passie kan delen dan klikt het snel…

Hoe moeten we ons inschrijven?
Momenteel hebben we nog 3 plekjes. De inschrijvingen gingen hard. Bezorg ons de naam van de piloot + Co Piloot + type wagen en nummerplaat via [email protected] of @kmcarcare op Instagram.

En voor zij die er niet bij kunnen zijn, kunnen zij dit even op één of andere manier volgen?
Ja hoor! Je kan het even volgen op @kmcarcare op Instagram. Maar ook zullen er fotografen aanwezig zijn en komt er ook een kortfilm. de hastag #kmccrally kan je ingeven en dan kan je al de foto’s van de deelnemers ook zien.

Wij moeten ons stilaan opmaken voor een tripje naar Monaco met de rekels van Jeep maar dat neemt niet weg dat wij het zeker zullen volgen! Succes alvast! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Oontch (@oona_noyen) op

You May Also Like

Wat een baas! Lefgozer daalt in stijl af naar winst downhill MTB-race! (Video)

Met de billen dicht! En met de nodige ‘cojones’…anders kunnen we het niet verwoorden. ...

Volledig elektrische Lamborghini 'geneest' zichzelf!

Dit voorkomt alvast wat kosten bij de carrosseriedokter… Want naast het feit dit de ...

Belgen pakken uit met monsterlijke elektrische motor

Dat Antwerpenaren creatief zijn wordt nog maar eens bewezen. De 4 rekels achter The ...

Hosting door Fraai