Whatmatters Real Estate: Penthouse hartje Antwerpen-Zuid (695.000€)

Had het een paar jaar eerder te koop gestaan, direct!

Ondergetekende had al eens de kans om een nachtje door te brengen in dit heerlijk duplex-appartement. Ideaal en handig na een avondje dineren en stappen in Antwerpen om geen taxi te moeten voorzien, bob zijn is dan ook niks voor ons. In ieder geval waren we onder de indruk en groot was onze verbazing dat we een paar jaar later zien dat dit stulpje te koop staat.

Het appartement met 160m2 woonoppervlakte in hartje Zuid, ligt boven één van de etablissementen die we op de Whatmatters-redactie ook wel konden catalogeren als onze vaste ‘indrink’-plek Soho, ooit nog eigendom van levende held Tom Waes.

Dit Unieke penthouse met prachtige terrassen en een adembenemend zicht over de Marnixplaats en het bruisende en hippe Zuid heeft een lichte leefruimte die werd voorzien van een gietvloer die doorloopt over het volledige appartement. Aansluitend bevindt zich de keuken inclusief alle gebruikelijke toestellen. Verder is er op de 3de verdieping een zeer ruime slaapkamer met ingemaakte dressingkasten. In de badkamer werd geopteerd voor zowel een douche als een ligbad. Via de trap in de leefruimte komen we op de 4de en tevens bovenste verdieping die door middel van de verschillende schuiframen toegang geeft tot het zuid-west georienteerde dakterras van ca. 80 m2. De ruimte op deze verdieping is perfect bruikbaar als tweede salon of master bedroom.

Kostprijs? 695.000€, niet eens heel duur voor deze locatie en pand dat je ervoor in ruil krijgt. Kopen kan HIER.

Cover: Whatmatters
Foto’s: Immo De Meester

 

 

tcoc

You May Also Like

De 2 pittige dames van de Winelovers

Ook al kennen we er amper wat van: we lusten wel een wijntje bij ...

BMW & Knokke, de perfecte match

100 jaar rijplezier, 100 jaar BMW, dat kan het merk natuurlijk niet zo maar ...

Na de rode nu de slimme oortjes: Vinci 2.0

Tegenwoordig is alles intelligent, zelfs je oortjes. Met de Vinci 2.0 beschikken je oortjes ...

Hosting door Fraai