Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan…

Wie gaat er als man graag naar de kapper? Laat duidelijk zijn dat wij tot voor kort niet echt blij werden om weer wat tijd verdoen om onze haren netjes in de juiste snit en plooi te laten knippen en leggen.

Dat is ook iets wat Roel Melis, de kapper, of zeg maar barbier van de Ground Zero Barbershop in Dessel wist en ertoe aanzette een concept op poten te zetten waar een kapbeurt voor mannen een echte belevenis mag zijn.

Hoe dan? Wél, door je te behandelen in een echte mancave, bijna geplukt uit een jaren ’50 à ’60-film, geregeld een foodtruck te laten aanrukken, steeds een volle ijskast met (gratis) bier volgeladen te hebben staan en ervoor te zorgen dat terwijl je haar of baard geknipt wordt, getrakteerd wordt op een live jamsessie van de betere muzikanten die je de covers van Johnny Cash en consorten je om de netgewassen oren zingen.

Beer, Pizza, Music & fun…het enige wat nog ontbreekt zijn vrouwen maar die zijn helaas niet toegelaten. (op de knappe barbiersters na natuurlijk…)

Wens je dit ook te ervaren? Volg het zeker HIER!

You May Also Like

Bye bye Laundry Day, welcome Fire is Gold

Het iconische festival Laundry Day is niet meer, welkom Fire is Gold! Op zaterdag ...

Venuez Hospitality Awards 2016

We zullen het maar weer op een kleine vergetelheid steken van de organisatie en ...

FIFA '17 Tip: Zo gaat elke corner rechtstreeks binnen!

Wij bekennen…ondanks we midden dertigers zijn, knallen wij soms kinds een avondje FIFA met ...

Hosting door Fraai