Schrijf je vandaag nog in voor de Whatmatters Influencer Awards!

Babes en influencers, de twee belangrijke bestanddelen van het succes van de afgelopen jaren. Dus, waarom daar niet meer mee doen dachten we. Wel, eind dit jaar is het zo ver. Dan organiseren we immers de eerste editie van de Whatmatters Influencer Awards. Een prestigieuze Awards Show in Antwerpen, waarbij we influencers, merken en het grote publiek met elkaar in contact brengen.

In samenwerking met Luxury for Men organiseren we de eerste échte Belgische influencer verkiezing. Een avond waarop in 8 categorieën dé influencers van het jaar verkozen worden. Een avond waarop de influencers nog meer dan anders in de spotlights staan en in de watten gelegd worden. Een leuke, professionele show met walking diner, heel wat interessante merken en bijzondere live acts. Een avond die je wil bijwonen dus, influencer of niet.

Uiteraard is er ook een fijne afterparty voorzien waarop het grote publiek welkom is. Verwacht je aan vrouwelijke dj’s, VIP-tafels, live acts en feesten tot in de vroege uurtjes.

Meld je vandaag nog aan als influencer of meld iemand anders aan

Ben jij een influencer en wil je deelnemen aan deze verkiezing, meld je dan vandaag nog aan in één van onze 8 categorieën. Een vakjury maakt de uiteindelijke geselecteerden bekend, waarna er deze zomer gestemd kan worden. Uiteindelijk ben je welkom met een aantal vrienden/vriendinnen op dit prestigieuze event. Reken op een leuke show, heel wat interessante merken/contacten, live acts en een walking diner.

Heb je zelf geen interesse, maar wil je een influencer voordragen die perfect in één van onderstaande categorieën past, meld deze dan hieronder aan. Wij zullen vervolgens contact opnemen.

Naast een fijne avond/nacht is er ook een prijzenpakket van meer dan € 10.000 voorzien, zijn er heel wat interessante merken voor jou als influencer en ga je sowieso met heel wat leuks naar huis.

Naam van influencer en voor welke categorie
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

PJ GIN in 4 smaken

Sommige ondernemers starten een online mannen magazine met babes, andere brengen een eigen gin ...

De Adidas Originals horloges: voor ieder wat wils

De Adidas Originals collectie die kennen we natuurlijk al langer. Maar wist je dat ...

Hosting door Fraai