Vier handen, één menu: Taycan Tasting!

Culinaire trends, je kunt ze niet bijhouden. Eén van de upcoming trends is zonder twijfel koken met 4 handen. Nee, ze zoeken daar geen bijzondere koks voor, ze nemen er gewoon twee aan. Taycan Tasting zet alvast sterk in op deze culinaire belevenis en pakt uit met een vernieuwend concept.

Lunchen in de Butlhaup showroom

Taycan Tasting is een concept dat voorzien werd in de Bulthaup showroom in Woluwe. Of hoe keukenfabrikanten ook op het vlak van beleving het verschil kunnen maken. Van 1 april tot en met 30 juni kun je hier genieten van een menu uit de koker en handen van Isabelle Arpin en Nicolas Decloedt.

Reken maar op elegante, verfijnde gerechten en biologische streek- en seizoensproducten. Dit in een clean en minimalistisch interieur, het blijft een keukenzaak natuurlijk. Om de 3 weken wordt er een nieuw menu uitgewerkt. Op zoek naar een (tijdelijk) adresje om de beentjes onder tafel te steken tijdens een verrukkelijke lunch? Gevonden!

Taycan Tasting
Open van maandag tot zaterdag 12u tot 15u
Leuvensesteenweg 323
1932 Zaventem
Tel: +32 2 880 68 60

www.taycan-tasting.com

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De 5 duurste steden van Europa

We gaan niet zo vaak op vakantie bij Whatmatters, maar als we gaan dan ...

De beste cocktail shakers van België!

De rocksterren van deze tijd? Bartenders, mixologen en cocktail shakers lijken ons aardig in ...

Nog geen inspiratie voor onder de kerstboom? KEREL ORIGINAL!

Echte kerels? Die drinken bier! En bij voorkeur een biertje van KEREL natuurlijk. Al ...

Hosting door Fraai