Vier handen, één menu: Taycan Tasting!

Culinaire trends, je kunt ze niet bijhouden. Eén van de upcoming trends is zonder twijfel koken met 4 handen. Nee, ze zoeken daar geen bijzondere koks voor, ze nemen er gewoon twee aan. Taycan Tasting zet alvast sterk in op deze culinaire belevenis en pakt uit met een vernieuwend concept.

Lunchen in de Butlhaup showroom

Taycan Tasting is een concept dat voorzien werd in de Bulthaup showroom in Woluwe. Of hoe keukenfabrikanten ook op het vlak van beleving het verschil kunnen maken. Van 1 april tot en met 30 juni kun je hier genieten van een menu uit de koker en handen van Isabelle Arpin en Nicolas Decloedt.

Reken maar op elegante, verfijnde gerechten en biologische streek- en seizoensproducten. Dit in een clean en minimalistisch interieur, het blijft een keukenzaak natuurlijk. Om de 3 weken wordt er een nieuw menu uitgewerkt. Op zoek naar een (tijdelijk) adresje om de beentjes onder tafel te steken tijdens een verrukkelijke lunch? Gevonden!

Taycan Tasting
Open van maandag tot zaterdag 12u tot 15u
Leuvensesteenweg 323
1932 Zaventem
Tel: +32 2 880 68 60

www.taycan-tasting.com

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

4 Europese kantoren om duimen en vingers bij af te likken

Terwijl het ene lid van de Whatmatters redactie door de week een kantoorslaafje is ...

Sensum Vastgoed, de makelaar in Schoten

Te koop, Te huur, een huis, villa, loft, appartement, opbrengsteigendom of grond…hier moet je ...

Hooikoorts? Drink Gin-Tonic!

Wie zijn wij om de wetenschap tegen te spreken!  Alle redenen zijn goed om ...

Hosting door Fraai