Twee Aston Martins voor de prijs van één…

Maar met een prijs van 7 miljoen euro mogen ze de wagens ook gelijk voltanken…

Zagato, de Italiaanse coach bouwer wordt honderd jaar en dat willen ze samen vieren met hun gerenommeerde partner van afgelopen 60 jaar, Aston Martin. Zo komt er de DBZ Centenary Collection in een gelimiteerde oplage van 19 stuks.

Meer nog…bij elke bestelling krijg je er gelijk een DB4 GT Continuation bovenop. Een klein cadeautje dat mee vervat zit in de pikante prijs van maar liefst 7 miljoen euro. De eerste leveringen van de DB4 zijn gepland voor eind 2019, de DBS volgt een jaar later.

Of we deze hypercar ook op onze Vlaamse kasseien zullen zien rijden is maar de vraag. Wij denken dat het vooral een collectors item zal zijn dat meer in de garage onder een doek zal staan dat buiten op het asfalt waar hij de kasseien uit de grond sleurt… de plaats dus waar zo’n wagen gewoon thuishoort, nietwaar?

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...

Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we ...

Een Bom Met Wielen…de BMW M4 CS

Ze blijven de bommen die de kasseien in de Vlaamse Ardennen uit het wegdek ...

Hosting door Fraai