Twee Aston Martins voor de prijs van één…

Maar met een prijs van 7 miljoen euro mogen ze de wagens ook gelijk voltanken…

Zagato, de Italiaanse coach bouwer wordt honderd jaar en dat willen ze samen vieren met hun gerenommeerde partner van afgelopen 60 jaar, Aston Martin. Zo komt er de DBZ Centenary Collection in een gelimiteerde oplage van 19 stuks.

Meer nog…bij elke bestelling krijg je er gelijk een DB4 GT Continuation bovenop. Een klein cadeautje dat mee vervat zit in de pikante prijs van maar liefst 7 miljoen euro. De eerste leveringen van de DB4 zijn gepland voor eind 2019, de DBS volgt een jaar later.

Of we deze hypercar ook op onze Vlaamse kasseien zullen zien rijden is maar de vraag. Wij denken dat het vooral een collectors item zal zijn dat meer in de garage onder een doek zal staan dat buiten op het asfalt waar hij de kasseien uit de grond sleurt… de plaats dus waar zo’n wagen gewoon thuishoort, nietwaar?

tcoc

You May Also Like

Had Boef dit maar geweten…Michelin komt met wiel dat nooit plat rijdt!

De rapper Boef zal stevig vloeken. Hoewel hij naar eigen zeggen 80K per maand ...

Hypercar met 12,3L V16 met 5.007 PK speelt wat in woestijn Dubai

Spelen? Ja, want echt menens is het niet als we de ondertitel mogen geloven. ...

Hosting door Fraai