The Ark komt terug!

Ok, ok, we weten het eerst ga je nog Tomorrowland in de sneeuw meepikken, maar mogen wij alvast uitkijken naar de zon? Dit jaar gaan we er alles aan doen om een plaatsje te bemachtigen op The Ark en reken dan maar op een leuk achter de schermen verslag. Want in mei 2020 kiest deze cruise terug het ruime sop.

Party on

Na twee edities op de Middellandse Zee, staat nu Venetië-Koper-Zadar-Venetië op het programma. Dit met de MSC Orchestra, een ander schip dan de vorige editie. Van 13 tot en met 16 mei gooi jij alle remmen los, terwijl je kunt genieten van de Adriatische kustlijn, als je daar nog toe in staat bent natuurlijk.

Uiteraard zal de line-up van DJ’s om van te smullen zijn, geniet je van de beste cocktails en zorgen chefs met naam voor culinaire orgasmes. Voor de andere zul je zelf moeten zorgen. De luxueuze faciliteiten van de MSC Orchestra staan ter beschikking, dus chillen en bekomen van een kater is mogelijk.

Wil je zeker je ticket hebben, weet dan dat de online verkoop op zaterdag 16 maart start. Boek je voor 30 april, dan geniet je van een voordelig tarief. Wil jij één van de 3.000 passagiers zijn die helemaal door het lint gaan op meer dan 10 dekken? Niet twijfelen. Boek je voor 2 personen dan heb je al vanaf € 999 een kajuit! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Tabac maakt van jou een rasechte barbier

Een baard? Daar moeten we even voor sparen, als het al lukt. Een snor ...

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...

Hosting door Fraai