TailsUp: petten voor de langharige medemens

Af en toe een pet moet kunnen. Niet dat we ze tijdens één van de vele meetings ophouden maar toch. Of we ooit hebben stilgestaan of het met lang haar evident is om een pet te dragen? Geen moment, maar gelukkig Yuna en Gregory wel. Met TailsUp brengen ze nu petten op de markt voor mannen/vrouwen met lang haar, een dotje of … Soit. Deze pet kun je dus eigenlijk gewoon ook altijd dragen!

Yuna en Gregory, stel jullie kort even voor aub … 

Wij zijn Yuna Vergult en Gregory Verstraelen. Allebei student. Ik studeer Grafische en digitale media aan de AP Hogeschool te Antwerpen en Gregory studeert Vastgoed aan dezelfde hogeschool.

We zijn beste vrienden sinds dat we 4 jaar geleden samen aan de richting Event- en projectmanagement zijn gestart. Ik woon in Beveren en Gregory in Zoersel. Ik ben 21 jaar jong en Gregory 22 jaar. Samen hebben we nu dus een onderneming opgestart.

Klinkt mooi, waar is jullie idee ontstaan? 

Het idee rond het product is ontstaan op het strand van Monaco. Yuna was aan het knoeien met haar pet en paardenstaart en zei de volgende woorden: “Waarom bestaat er nu geen pet waar je je staart deftig kan doorsteken en comfortabel kan dragen?” We keken elkaar aan en we wisten wat er in onze beide hoofden omging. We zijn direct in actie geschoten om het product de realiseren en een dik half jaar later waren we zo ver. TailsUp was born!

Jens, wij moeten naar Monaco voor inspiratie! Soit, wat is er zo bijzonder aan jullie pet? 

We hebben een unieke pet ontworpen met een kruisopening langs de achterkant, waardoor een staart of dot past zodoende je deze dus perfect kan dragen. Maar of je je haar nu lang of kort draag, het ziet er even goed uit. Dat maakt dus dat de pet niet enkel door vrouwen, maar zeker ook door mannen kan gedragen worden!

Owkay! En die pet kun je dus altijd dragen? 

It’s all about the comfort! Of je de pet nu wil dragen om te  joggen, tennissen, voetballen of gewoon in het dagelijkse leven, het is allemaal mogelijk. De opening achteraan is voor vrouwen of mannen met lang haar een echt pluspunt. De staart zit op een mooie hoge plek, wat er niet enkel mooi uitziet, maar gewoon echt comfortabel zit. Daar onderscheidt TailsUp zich van de andere petten op de markt.

Dat alleen is al een reden om een paardenstaart te laten groeien! Gaan jullie het bij petten houden? 

We hebben er altijd van gedroomd om iets van onszelf te starten en nieuwe dingen te creëren. Het ondernemerschap zit duidelijk in ons allebei. Waneer TailsUp groeit, willen we graag meer dingen doen dan petten. Dat zijn we nu al aan het bekijken.

Klinkt goed! Wat is jullie ambitie? 

We zullen nooit 100% tevreden zijn waarmee we bedoelen dat we er steeds ruimte is om te verbeteren. We zijn natuurlijk enorm blij met het feit dat TailsUp aandacht krijgt, we de verkoop zien groeien en de klanten tevreden zijn met ons product.

Ach, graag gedaan hoor! En wat moet zo een pet kosten? 

De petten zijn te koop voor € 34,95. Momenteel verkopen we enkel via de webshop maar zijn wel in gesprek met meerdere instanties om ze ook in winkels aan te bieden.

Momenteel is er slechts één model. Werken jullie aan een nieuwe collectie? 

Voor de zomer zijn we een nieuwe collectie aan het ontwerpen. Hier hinten we voornamelijk naar felle kleuren.

Helder! Laat die zomer maar komen! 

Meer weten over TailsUp of en pet bestellen? Neem een kijkje op de site en bestel een leuke pet. Je geeft er 2 jonge ondernemers alvast een duwtje in de rug mee.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Beast Mode: Mercedes-AMG GT Black Series

Black Series Matters We moeten het tot onze grote schande toegeven, we brengen te ...

Ga deze zomer stijlvol naar het werk met deze tips

Belgisch weer, we kennen het allemaal. Koud weer, regen, wind, dan weer volle zon,…dat ...

Mancave Stuff: 'Between His Legs' is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante ...

Hosting door Fraai