Speelvogel Sylvana de Jong is één en al positivisme

Yes, we mogen nog eens naar Amsterdam. Als er één hoofdstad is waar we geregeld een dagje of twee vertoeven, dan is het de stad met zijn grachtjes wel. Gezelligheid troef daar en als we die gezelligheid nog extra kunnen pimpen met een nog gezelligere jongedame, kan ons dagje Nederlandse hoofdstad helemaal niet mis. Het relaas…

Hey Sylvana, stel jezelf eens even in 5 zinnen voor?
Ik ben Sylvana de Jong, 20 jaar. Ik woon in het hartje centrum van Amsterdam samen met mijn beste vriendin Lieke (lifegoals hé). Ik hou van gezelligheid, feestjes en ga het liefst heel het jaar op vakantie. Ik ben absoluut een zomerpersoon en hou niet van negatieve mensen. Ik hou van spelletjes maar kan goed tegen me verlies ;).

Ok, wij niet dus dat gaan we dan even skippen. Wij hebben je leren kennen op Instagram, hoeveel tijd spendeer je hierop? 

Uhm, ik zit denk per dag wel 1,5 uur te scrollen over mijn timeline. Ik vind het gewoon leuk om te kijken naar anderen en om inspiratie op te doen. Ik zie Instagram meer als een hobby, ik hou gewoon heel erg van foto’s maken en momenten vastleggen. Ik heb dus niet als doel om er later mijn baan van te maken. Wel heb ik door Instagram een show voor Nike in Parijs mogen lopen, wat echt megaaaa gaaf was. Het lijkt me daarom wel tof om met Instagram nog een tripje of een shoot in het buitenland te kunnen binnen halen.

Nike zeg…wauw! En naast die tripjes die je wil binnenhalen, waarom moeten wij en de lezers van Whatmatters jou volgen op de sociale media?
Haha, om wat vrolijkheid in je timeline te zien voorbij komen 🙂

Een heel goede reden! Wij hebben alvast op de volg-knop gedrukt! Wat ons opvalt zijn de vele gezellige foto’s. Wie neemt deze?

Lieke neemt bijna al mijn foto’s, ik denk omdat we allebei gewoon heel erg van foto’s maken houden en goed weten welke foto’s we van elkaar leuk vinden. Dat maakt het foto’s maken ook zo makkelijk, want zij weet precies wat ik wil.

Wat is voor jou de perfecte foto?
De perfecte foto is voor mij op een mooie locatie, leuke outfit, zon, mooie kleuren en een big smile on the face.
Heb je ook tips voor beginnende bloggers/vloggers/influencers?

Als tip zou ik zeggen blijf vooral jezelf. Je ziet nu zoveel influencers en bloggers voorbij komen maar doe gewoon wat jij leuk vindt. Als je laat zien wat jij leuk vindt, dan breng je dat ook zo over naar anderen.

Ik neem aan dat je op je 20 ook nog met andere dingen bezig bent dan Instagram?

Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast sport ik maar ga ik (helaas) nog meer uiteten.

En wat wil je daarmee bereiken?
Wat ik later wil bereiken is een eigen bedrijf en een happy family met 4 kids en een hond. (En een konijn vind ik ook leuk.)

Vier kinderen? Moet je er eens twee lenen? Maar geen kinderen zonder man…heb je een vriend?

Ik heb een hele lieve Brabantse vriend waar ik verliefd op ben. (En stiekem ook heel erg verliefd op Brabant)

Dichter bij België dus…heb je ook een levensmotto? En waarom?

‘Don’t stop untill you’e proud’ dit is mijn favo quote omdat ik het belangrijk vindt dat je trots bent op wat je doet. Als je ergens trots op bent, dan straal je en dat breng je dat over op anderen. En iedereen praat graag over dingen waar hij of zij trots op is toch?

Zoveel wijsheid uit zo’n jonge meid…we staan versteld! En doe onze mond nog wat verder open vallen…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Ik kan elk liedje van Nick & Simon en Marco Borsato meezingen.
Nick & Simon moeten we passen maar Marco kunnen we ook! Maar waar Marco nog bedrogen uitkomt, wat zijn jouw dromen en wat staat er nog allemaal op jouw bucket list?

Eerlijk gezegd heb ik eigenlijk geen bucketlist! Stom he? Haha.

Nee hoor…
Maar wat ik wel nog graag zou willen doen is roadtrippen door veel landen, naar Tomorrowland gaan en de marathon lopen. Oké misschien de halve marathon lopen om realistisch te blijven.

Opportunist, otimist maar ook realist! Merci voor je tijd en ga ervoor! Wij blijven het zeker en vast volgen op Instagram!

 

You May Also Like

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Kéty, onze bloem van het autosalon!

Afgelopen autosalon werden we op uitnodiging van BMW, Bentley en GR8 Street Performance in Brussel ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel 1: Jill Coupé

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai