Private clubs die de moeite waard zijn om lid van te worden

Heb je nog wat roebels te spenderen? Wil je graag een netwerk uitbreiden of simpelweg comfortabel van je drankje nippen? Dan is het lid worden van een private club misschien wel een optie? Wij zetten alvast 6 exclusieve private clubs op een rijtje. Waarom zou je geen lid worden?

The Metropolitan Club – New York

Wil je tot het Old Boys netwerk van New York gaan behoren, haal dan je portefeuille boven en betaal 5.000 dollar per jaar om hier lid te worden. De club dateert al uit 1891 en ronkende namen als J.P. Morgan, Vanderbilt en Roosevelt stonden al op de ledenlijst. Jasje en dasje zijn verplicht, terwijl laptops en smartphones dan weer verboden zijn. De grandeur van het pand zullen vooral de nostalgici weten te overtuigen.

The Playboy Club – New York

Deze club ging pas vorig jaar open. Over het algemeen is deze zaak ook open voor het publiek en de bunnies ontbreken niet. Toch kan het ook exclusiever en dan kan het kostenplaatje oplopen tot 100.000 dollar per jaar. Dan zit je wel op de eerste rij van de Playmate of the Year verkiezing en het gemaskerde bal. Ook heel wat andere exclusieve zaken en tickets zijn verkrijgbaar.

Capital Club – Dubai

Dubai is hip, dus daar moet je zijn. Beschouw deze club als het beste netwerkclubje in de streek. Je lidmaatschap wordt geëvalueerd en zonder voldoende roebels of petrol dollars kom je er simpelweg niet in. Binnen vind je natuurlijk een fancy bar, maar net zo goed een game room en een kunstgalerie.

Soho House – Amsterdam

De bakermat van deze club ligt in Londen, maar ook bij onze noorderburen is er een vestiging. Je plaats op de maatschappelijke ladder, roebels en je job zijn belangrijk om hier binnen te geraken. Reken op 150 euro per maand om lid te worden, wat al bij als reuze meevalt. Binnen vind je werkplekken, een bibliotheek en een een rooftopbar met zwembad.

The Club at the Ivy – Londen

Boven het restaurant The Ivy palmt deze club 3 verdiepingen in. De high society van Londen staat hier op de ledenlijst. Ben je op zoek naar een creatieve geest in Londen, dan is de kans groot dat deze hier lid is.

Cercle de Lorraine – Brussel

Ook in België hebben we een clubje! Het gaat om een zakenclub waar heel wat bedrijfsleiders en politici lid van zijn. De club organiseert heel wat activiteiten zoals lezingen, zeilen en golfen. Er is een uitstekend restaurant aan verbonden en de wijnkelder is legendarisch.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

$ 4,500 voor een zonnebril …

Nood aan een nieuwe zonnebril? Bereid om 4.500 dollar neer te tellen voor een ...

De mixology box van Ralph Lauren

Nu kennen we Ralph Lauren uiteraard wel, maar af en toe weet een label ...

Dit is het nieuwe luxueuze jacht van Rafael Nadal

Je moet iets doen met die 300 miljoen euro op de bank… Onder het ...

Hosting door Fraai