Our Planet is de Netflix-natuurdocumentaire die je moet zien

Als we het vandaag over een knappe tijger hebben, mag je het letterlijk nemen…

Wie graag beestjes ziet en documentaires op zenders als Discovery Channel, Animal Planet of BBC ziet en een abonnement heeft op Netflix mag weer in zijn beide handjes wrijven. Zo komt de legendarische Sir David Attenborough met een nieuwe natuurdocumentaire, ‘Our Planet’. Hij neemt je doorheen 50 landen op alle zeven continenten van de diepste oceaan naar de heetste woestijn tot de vochtigste jungle.

De documentaire, te zien vanaf 5 april, telt acht afleveringen en rode draad doorheen het verhaal is de wondere wereld die door ons mensen steeds meer in gevaar wordt gebracht. De trailer verraadt alvast prachtige shots van onze aardkloot die wij een beetje aan het, mja, verkloten zijn.

Een must see, nu het nog kan…

You May Also Like

Narcos fan? Dan ga jij sowieso ook 'The Mechanism' fantastisch vinden

Noteer alvast met stip 23 maart! Op dat moment komt er een nieuwe serie ...

Yes! Dit zijn de eerste beelden van The Grand Tour Season 3 (Video)

Wie spreekt er nog over Top Gear? Een vroeg Sinterklaasgeschenkje…zo kondigen we de langverwachte ...

Hosting door Fraai