Our Planet is de Netflix-natuurdocumentaire die je moet zien

Als we het vandaag over een knappe tijger hebben, mag je het letterlijk nemen…

Wie graag beestjes ziet en documentaires op zenders als Discovery Channel, Animal Planet of BBC ziet en een abonnement heeft op Netflix mag weer in zijn beide handjes wrijven. Zo komt de legendarische Sir David Attenborough met een nieuwe natuurdocumentaire, ‘Our Planet’. Hij neemt je doorheen 50 landen op alle zeven continenten van de diepste oceaan naar de heetste woestijn tot de vochtigste jungle.

De documentaire, te zien vanaf 5 april, telt acht afleveringen en rode draad doorheen het verhaal is de wondere wereld die door ons mensen steeds meer in gevaar wordt gebracht. De trailer verraadt alvast prachtige shots van onze aardkloot die wij een beetje aan het, mja, verkloten zijn.

Een must see, nu het nog kan…

tcoc

You May Also Like

glennis-grace-amerika

Whatmatters Got Talent: Glennis in Amerika

Nagenoeg ieder land ter wereld heeft wel één of andere variatie van het razend ...

toxic-avenger

Cult-alert : The Toxic Avenger

1984, ik was toen net de spermatozoïde fase ontgroeid, had ontdekt dat ik kon ...

Even binnenkijken op het nieuwe hoofdkantoor van Apple

Wij bij Whatmatters en The Cult of Content zijn al even op zoek naar ...

Hosting door Fraai