Omega eert 50 jaar maanlanding met heerlijke horloge

“That’s one small step for [a] man, one giant leap for mankind”

Met deze legendarische woorden zette Neil Armstrong de allereerste afdruk van een mens op de maan. Samen met zijn collega-astronauten Buzz Aldrin en Michael Collins was hij in het gezegende jaar 1969 vanuit de aarde vertrokken met Apollo 11 op zowat de meest historische ruimtereis ever.

Klein detail, ze hadden alledrie een Omega Speedmaster Professional rond de pols. Nu, exact 50 jaar later komt datzelfde Omega met een ode aan deze ruimtereis met een nieuwe Omega, een 50th Anniversary Limited Edition.

Met in de 18 karaat gouden kast de woorden “Apollo 11 – 50th Anniversary” en “The First Watch Worn on the Moon,” en een beeld van het Amerikaanse continent gegraveerd tegenover een stukje maanmeteoriet een heel exclusief hebbedingetje.

Naast de horloge, die $31.772 moet kosten, krijg je er ook een stukje maan in de vorm van een echte maansteen bij. Zij die zich een echte astronaut willen wanen kunnen de horloge kopen vanaf juli.

 

tcoc

You May Also Like

Vittorio Brumotti: krankzinnig op 2 wielen

Als je denkt dat onze man Mister C. een held is, dan heb je ...

3 prijswinnende Nederlandse biertjes!

Toen we recent in de grap van Heineken trapten en hun 1 april bericht ...

Hosting door Fraai