Luciënne Verheem is het mooiste wat Rotterdam heeft te bieden

Het hoeft niet altijd Amsterdam te zijn als we naar onze Noorderburen trekken. Ook iets zuidelijker, met name in Rotterdam kunnen we onze gading vinden als het gaat om knappe, interessante en gewoon super toffe jongedames. Luciënne Verheem bijvoorbeeld…volbloed model en een inspiratie voor velen. Wij zochten ze tussen haar vele tripjes naar het buitenland even op! Benieuwd naar wat deze ravissante sympathieke schoonheid, en tevens Top 100-habitué in de FHM500 (jaarlijkse verkiezing mooiste meisjes van Nederland) te vertellen heeft? Lees snel mee!  

Dag knapperd, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Oprecht, zorgzaam, eigenwijs, ondoorgrondelijk en een beetje traag…

Ok, we zijn getriggerd…ondoorgrondelijke vrouwen vinden wij de max. Soit, we geven er nog een trefwoord knap bij! Knap, heb je wel nodig als model maar hoelang ben je daar al mee bezig?
Inmiddels al zo’n jaar of 10. Ik was aan het shoppen in mijn eigen stad en liep een modellenscout tegen het lijf. Me toen over laten halen een testshoot te doen en al snel was ik aan het werk.

Wat wil je ermee bereiken?
Nou, beetje geld verdienen is wel mijn hoofddoel! (lacht) Maar ik vind het geen vervelend werk natuurlijk en de afwisseling verveelt ook niet snel….

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luc ܅ Lucienne Verheem (@lucefur) op

Wat is zowat de tofste shoot die je mocht doen?
De tofste shoot…Ik denk dat ik wel meerdere highlights kan aanmerken. Ik heb al eens langs de snelweg gehangen voor een lingeriemerk en zo ongeveer in alle bushokjes in Nederland vorig jaar. Maar er zijn ook veel leuke shoots geweest waarbij juist de shootdag erg leuk was vanwege een locatie of het team. Dat is altijd wel een beetje afwachten met wie je werkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luc ܅ Lucienne Verheem (@lucefur) op

In ons ver verleden hebben wij ook wel eens ‘tegen’ een bushokje gehangen maar dat is een ander verhaal…waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Binnen 5 jaar hoop ik nog even zo door te gaan en steeds weer hogerop te komen. Alleen moet je daarvoor wel meer op reis en minstens 4 maanden ergens verblijven onder contract van een bureau. Dat vind ik eerlijk gezegd het minste aan dit vak. Naast dat je misschien wel wat ziet van de wereld, de je dit wel alleen en word je een beetje geleefd omdat je verplicht de castings af moet gaan. Dat is wel serieus een dagtaak. En je wordt natuurlijk niet altijd geboekt omdat er heel veel meiden voor dezelfde klus komen.

Welke landen trekken je dan het meest aan en waarom?
Warme oorden zijn uiteraad favoriet. Zuid-Afrika lijkt me daarom erg leuk, maar dit is dan ook meer fun & sun dan werk. Erg goed en populair om je book te plussen, maar rijk word je er hoogstwaarschijnlijk niet.

Alles heeft zijn keerzijde natuurlijk. Wat was je laatste buitenlandse trip?
Ik denk Ibiza voor een fashionshow…

Ik denk…het is duidelijk dat je een paar keer per jaar in het buitenland vertoeft. Is dit te combineren met de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Daar is zeker ruimte voor. Mijn vriend, inmiddels verloofde, heeft ook een druk bestaan maar we maken altijd tijd voor elkaar en gaan veel samen weg.

Mooi! Hoe is een knapperd als jij te verleiden? Wat moet de ideale man hebben?
Een doordachte date. Etentje op een mooie spot en galant zijn zoals de deur openhouden vind ik fijn. Mannelijk maar respectvol. Maar ik ben eigenlijk ook best flexibel, want ik word ook blij van simpele dingen als koffiedates of naar het pannenkoekenhuis met de hond.

Voor we aan de snelle vragen beginnen…wat wil je zeker nog kwijt?
Dan ga ik voor een ordinaire shout out voor mijn instagram account Lucefur, hehe!

Dat hadden we sowieso ook gedaan hoor! Klaar voor wat vluggertjes?
Euh…

Je hoeft je vriend niet te bellen…gewoon snel antwoorden…
Shoot!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luc ܅ Lucienne Verheem (@lucefur) op

Het duurste item in mijn kleerkast is…waarschijnlijk de Louis Vuitton boots die ik per se MOEST hebben…
Mijn favoriete designermerk is…Ik vind Balmain en Elisabetta Franchi het mooist. Maar ik hou vooral van combineren met dure en minder dure items
Mijn favoriete reisbestemming is…Bali. Ik vond dit zo’n gemoedelijke sfeer. En dan de
temperatuur, omgeving en het eten is fantastisch! Maar eigenlijk is reizen in het algemeen leuk. De wereld een beetje zien en op zoveel mogelijk plekken rondkijken. Alleen zal je me dan weer niet zo snel vinden in landen waar het nog kouder is dan Nederland, ben een beetje een koukleum
Mijn favoriete stad is…Mijn eigen stadje Rotterdam. Ik weet de weg en loop zo overal naartoe
Bikini of lingerie? Oh, nou bikini dan want dat betekent strand toch?

Mooi dom of lelijk slim? Tja. Beide niet haha. Maar gezien mijn werk moet ik voor mooi en dom gaan…
Geld is voor mij…Een betaalmiddel om de leuke dingen in het leven te bekostigen. En dat zijn ook vaak eenvoudige dingen als Starbucks haha
Ik voel me het meest sexy als ik…Als mijn haar een beetje meewerkt en ik de afgelopen week niet 4 keer naar de McDonalds ben geweest. En dan een mooi setje aan werkt ook wel mee natuurlijk om het af te maken
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Bedenken dat het te vroeg is. Ik ben niet zo’n ochtendmens, haha
Wat niemand over mij weet is…Dat ik echt een beetje slonzig ben wanneer ik vrij ben. Comfi kleding en liefste zonder make up om mijn huid wat rust te gunnen. En dan fijn rondhangen met mijn hondje.
Als ik de lotto win dan…Ga ik denk ik nog vaker naar Bali en zet ik daar een opvang voor
straathondjes en -katjes op. Dat was het enige nadeel zo’n beetje aan daar waar ik akelig van
werd… Maar verder zal er niet heel veel gaan veranderen aan mijn leven. Hoop ik dan. Persoonlijk denk ik dat je als mens het gelukkigst bent wanneer je nog doelen in je leven hebt waar je je best voor moet doen. Wanneer dat allemaal te makkelijk gaat, krijgt je leven minder voldoening.

Voetjes op de grond en even zorgzaam blijven als nu dus! Wij gunnen het je van harte! In ieder geval heel veel succes met alles wat je verder onderneemt en hou ons maar op de hoogte! Wij blijven het in ieder geval volgen op Instagram, iets wat iedereen gewoon moet doen trouwens! 

Credits:
Maarten Quaadvliet
– Filip Moerman
– Mark Candari

You May Also Like

Dit zijn de mooiste DJ's op Tomorrowland!

Ongetwijfeld vergeten we er nog een pak! Bij het ter perse gaan van dit ...

Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun! Wat is de heetste spot in België? Sowieso De ...

Wat een snoesje die RTL-presentatrice Soesja del Monte Lyon

Bij Whatmatters hebben we een zwak voor sterren dat is algemeen bekend. Nu, kijken ...

Hosting door Fraai