LoveSync: weet wanneer ze wil vogelen!

Ons is het natuurlijk volstrekt onbekend, maar voor jou ongetwijfeld herkenbaar. Lig je alle mogelijke trucs boven te halen in bed, maar blijkt zij toch echt niet warm te lopen voor een potje rampetampen. Teleurgesteld draai je je om en begin je te snurken …

Weet of ze wil vogelen

Wil je dit gênant moment voorkomen, dan gebruik je vanaf nu de LoveSync. Met één druk op de knop weet je meteen of ze er zin in heeft en kan het vogelen beginnen! Momenteel is deze knop verkrijgbaar op Kickstarter. Het zou de romantiek in je relatie verbeteren, heb je vaker seks en praat je er ook vaker over. Volgens ons moet je dit toch met een fikse korrel zout nemen, maar als laatste strohalm …

Drempelverlagend kan de knop wel werken. Ben je verbaal niet sterk en kan je moeilijk aangeven dat je haar (of hem natuurlijk) tegen de muur wil plakken, dan kan deze knop helpen. Je kunt het natuurlijk ook beschouwen als een leuk spelletje in bed.

Vanaf 55 dollar haal jij de LoveSync in huis en het project heeft al voldoende funding, dus je krijgt de knoppen in juni van dit jaar geleverd. Tot dan zul je toch echt je mond moeten opentrekken wil je vogelen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Instant foto's printen met de Fujifilm Instax Square SQ10

Uiteraard heb je in je smartphone een puike camera zitten, maar soms wil je ...

Stijlvol en betaalbaar: Crownarch watches!

Eerlijk, wij zijn de tel kwijt als het op horlogemerken aankomt, maar het zijn ...

Marvel-fans opgelet! Hier is de Spiderman watch!

Maar voor je denkt dat je deze effe kan aankopen bij de plaatselijke juwelier…het ...

Hosting door Fraai