LoveSync: weet wanneer ze wil vogelen!

Ons is het natuurlijk volstrekt onbekend, maar voor jou ongetwijfeld herkenbaar. Lig je alle mogelijke trucs boven te halen in bed, maar blijkt zij toch echt niet warm te lopen voor een potje rampetampen. Teleurgesteld draai je je om en begin je te snurken …

Weet of ze wil vogelen

Wil je dit gênant moment voorkomen, dan gebruik je vanaf nu de LoveSync. Met één druk op de knop weet je meteen of ze er zin in heeft en kan het vogelen beginnen! Momenteel is deze knop verkrijgbaar op Kickstarter. Het zou de romantiek in je relatie verbeteren, heb je vaker seks en praat je er ook vaker over. Volgens ons moet je dit toch met een fikse korrel zout nemen, maar als laatste strohalm …

Drempelverlagend kan de knop wel werken. Ben je verbaal niet sterk en kan je moeilijk aangeven dat je haar (of hem natuurlijk) tegen de muur wil plakken, dan kan deze knop helpen. Je kunt het natuurlijk ook beschouwen als een leuk spelletje in bed.

Vanaf 55 dollar haal jij de LoveSync in huis en het project heeft al voldoende funding, dus je krijgt de knoppen in juni van dit jaar geleverd. Tot dan zul je toch echt je mond moeten opentrekken wil je vogelen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Brillen als een echte olympiër

Yep, de zon is weer in het land, hoog tijd dus om misschien weer ...

Pavlok helpt je van je verslavingen af!

Vreet jij je wezenloos als er een zak chips wordt opengetrokken? Moet je de ...

FIFA 18, De eerste beelden!

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat ...

Hosting door Fraai