Lisa, knapperd met een peperkoekenhartje…

Het is weekend en in het weekend halen we bij Whatmatters wel eens de dansbenen boven. Op één van zulke memorabele avonden, kwamen we Lisa tegen. Een knapperd die ons sloten drank aanvoerde alsof haar leven ervan afhing en wij hoe langer hoe minder nog konden herinneren hoe ravissant ze eigenlijk wel was. Gelukkig hadden we nog in een laatste frisse bui de Instagram Volg-knop ingedrukt en verscheen ze sindsdien onophoudelijk in onze feed. Tijd om ze eens terug op te dissen…

Dag Lisa, stel je eens kort even voor?
Wel ik ben Lisa, 22 jaar en woon (net) in een huisje in Brasschaat. Ik heb ook een vriend, Sam Oris en een klein zoontje Pierre (is een hondje haha!) Elke zaterdag kan je mij ook vinden als garcon in SKYCLUB! Ben ik niet aan het werk, dan ben ik aan het dansen.

Feest! We hebben je ontdekt op Instagram…ben je hier vaak mee bezig?
Ik spendeer dagelijks meerdere uren op instagram, scrollen, liken, reageren,… . Doordat mijn persoonlijke Instagram is gegroeid, is mijn zaak ook echt gegroeid, ik leer meer mensen kennen, mag leuke events bijwonen…
Oh kijk…waar Instagram allemaal niet goed voor is. Wie maakt jouw foto’s?
Ik heb 2 mensen die mijn foto’s maken! Meestal is dit mijn nicht Shana Van der Aa of mijn vriend Sam Oris!
De typische Insta-Boyfriend dus! Heb je tips voor zij die ook wat meer uit Instagram willen halen?
Ghoh tips…ik zou vooral een leuke lifestyle proberen zoeken en deze zo posten. Altijd dezelfde filter gebruiken en vooral veel liken en reageren op elkaar zo doen mensen dit ook met alle plezier bij jou!
Check! Je kan er niet over zwijgen…je hebt dus een vriend…
Ik heb inderdaad een vriend en beter kan ik mezelf niet voorstellen! Alhoewel hij wel eens meer mag opruimen en poetsen thuis!! Haha
We herkennen onszelf! Naast zijn rommel opruimen en het huis poetsen…waar ben je dan nog allemaal mee bezig? 
Ik ben zelfstandige schoonheidsspecialiste van thuis uit. Mijn zaak noemt Beauty Room Lisa en ben er enooorm fier op! Ik ben dus vooral bezig met de Beauty Room te laten exploden! Goed te sparen, gezond te leven. Ook probeer ik via Instagram bepaalde connecties te zoeken, etc…
Instagram staat vol quotes…gooi er eens eentje op Whatmatters…
“Today is the beginning of whatever you want!!” ALLES wat je wil doen in het leven kan je bereiken als je er maar hard genoeg voor werkt/vecht. Als je maar gewoon thuis zit en je er bij neerlegt kom je nergens.
Klopt…is dit de vibe die mensen die je volgen zoeken? Of waarom moeten we je volgen?
Voor wimpers en tanden te bleken (ook voor jongens) DUH!! Haha neen, ik post eigenlijk heel veel en wil zo graag beginnen met vloggen maar heb echt een heel erge stem dus durf dit niet. Misschien dat ze mij kunnen aanmoedigen, haha!
Die stem, dat valt allemaal nog wel mee hoor! Het is natuurlijk erg vreemd om jezelf te horen, maar dat went wel! Is er iets over je dat niemand weet maar je nog wel wilt vertellen? 
Wel, ik kom blijkbaar in het dagelijks leven voor vreemden heel boos en bitchy over maar ben zo’n peperkoek. Ik ben zelfs dikwijls veel te braaf! Ook een grappig weetje is dat ik eigenlijk echt heel veel snoep maar altijd doe alsof ik enkel gezond eten eet, haha!

Allez, we kunnen onze vraag zes Eefkes terug herschrijven…bedankt! Nog dingen op je bucket list?
Ik zou heeeel graag een dwerggeitje en dwergvarkentje hebben! Een huisje met een half bos aan, Afrika en Bali eens bekijken,…ik wil nog zoveel!

Kevin is als Beerschot-man wel een geit en ik kan wel eens een varkentje zijn maar we zijn helaas bij Whatmatters niet ‘dwerg’. Ons zal je dus niet in je hofje planten.
Nog een paar snelle vraagjes om het af te leren?
Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn handtasje van Gucci! Deze heb ik met mijn verjaardag gekregen van mijn girlssquad!
Mijn favoriete stad is…Ik heb enkele favorietjes maar Rome springt er wel uit! Super mooi en altijd lekker eten.

My ultimate crush is…@samoris1 is mijn daily crush!!
Mijn droomauto is…Een zwarte Range Rover
Als ik de lotto win dan…Doe ik er alles aan om de beauty room nog groter te maken!

Heel veel succes met alles wat je doet en we blijven het volgen op Instagram.

You May Also Like

#Metooproof…maandblad in de bres voor modellen!

De discussie hebben we al meermaals gevoerd op onze redactie. Bestaat er een overlevingskans ...

Uit de voetsporen van Ma en Pa…Lily-Rose Melody Depp

Zelfs modehuis Chanel heeft deze knapperd al opgemerkt… Dochter van beroemde celebs als Johnny ...

Casey James is een welgekomen opwarmertje

Terwijl de kerstkalkoen stilaan verteerd is, onze lever tussen Kerst en Nieuwjaar even een ...

Hosting door Fraai