LESCAUT, Stijlvolle Antwerpse trots voor rond de pols

Betaalbare klasse

Mogen we een beetje fier zijn op onze roots? Volmondig ja! Dat op een paar uitzonderingen uit het verre West-Vlaanderen of Las Vegas na alleen maar rasechte Sinjoren meewerken aan Whatmatters is een feit waar we best wel voor mogen uitkomen. En dat wij, rekels, dit nu ook wel kunnen uitdragen door het dragen van fijne, stijlvolle klokjes rond de pols is met LESCAUT nu ook een feit.

LESCAUT is het nieuwe geesteskind van juwelierszoon Vincent Van der Veken en marketeer Matthieu Bout. Sinds de eerste kleuterklas ontstond er een sterke vriendschapsband tussen deze twee heren.

De merknaam is een verbastering van de Franse naam voor de Schelde (l’Escaut). Hun huiskleur is dan ook niet toevallig “Scheldeblauw”.  Op de achterzijde pronkt er een stukje architecturale trots die iedere Antwerpenaar met een zekere trots rond de pols zal dragen. Het centraal station. Deze parel werd in 1905 opgeleverd door architect Louis Delacenserie en staat sindsdien steevast in de wereldwijde top 3 van de mooiste stationsgebouwen ter wereld.

Het merk heeft momenteel één model in acht verschillende uitvoeringen. Gaande van verschillende kleuren wijzerplaat, montuur en horlogebandjes. De horlogebandjes zijn overigens gemakkelijk verwisselbaar met een handig kliksysteem.

LESCAUT wil al snel een nieuw model op de markt brengen en wilt zijn klanten graag helpen met een nieuwe look aan hun bestaande model door middel van meerdere verwisselbare horlogebandjes aan te bieden. Een must voor iedere Antwerpenaar en ver daarbuiten.
Ook geïnteresseerd in zo een stijlvolle horloge? Kijk dan snel HIER.

You May Also Like

Welkom in het Casa di Lupo

Waarom wolven zo populair zijn? Geen idee, maar nadat we vorige week het nieuwe ...

Wellness in de overtreffende trap

Bij het horen van Tirol, stuiteren we nu niet onmiddellijk door de living van ...

Eet eens bij vreemden: Let's Hygge!

Nieuwe mensen leren kennen is tegenwoordig niet zo moeilijk. Een uurtje swipen op Tinder, ...

Hosting door Fraai