L.E.S.S. is more

Nee, de prijs van meest originele titel gaan we hier niet mee winnen, maar dat zal ons worst zijn. Zeker als het een worst is die bij L.E.S.S. (Love. Eat. Share. Smile.) wordt geserveerd. Het team dat voordien het sterrenrestaurant Hertog Jan bestierde is immers verhuisd naar Brugge en reken maar dat je daar nu ook culinair kunt tafelen.

Sharing is caring

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens waren toe aan iets nieuws en het mocht wat minder zijn. Niet qua kwaliteit, laat dat duidelijk zijn, maar wel alles wat erbij komt kijken. Dus bye bye driesterrenzaak en welkom nieuw sharing restaurant. Eerst zat deze zaak in Sint-Michiels, maar nu staat er dus een verhuis op til.

All-day eatery

L.E.S.S. by Hertog Jan*** is een all-day eatery concept. Concreet: hier kun je de hele dag binnenvallen en je tegoed doen aan heerlijke gerechtjes die je kan delen. Dit doe je in een stijlvol interieur en reken maar dat de hapjes van het hoogste culinaire niveau zijn. Koken verleer je niet. L.E.S.S. by Hertog Jan*** staat garant voor verrassende wereldse smaken in een warm en sfeervol interieur, begeleid door de eclectische playlists van de Belgische DJ en producer Buscemi.

Vanaf vandaag kun je in dit prachtige restaurant terecht op het vernieuwde plein ‘t Zand in Brugge. Daar doen ze overduidelijk veel meer dan kantklossen!

Op de plek waar L.E.S.S. zat komt binnenkort dan weer een nieuw concept uit de hoge hoed van de ondernemers. Veel meer is hier nog niet over geweten …

De keuken van L.E.S.S. is geopend van 8u30 tot 22u.
Gesloten op woensdag en zondag.

Het restaurant biedt plaats aan 65 gasten.

L.E.S.S. by Hertog Jan***
’t Zand 21
8000 Brugge

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Jasmijn Dijk oftewel 'Goddess on Heels'

Waarschijnlijk is het jullie ook al opgevallen, we zitten tegenwoordig wel meer bij onze ...

Zo versla jij die weekendkater op maandag!

Zwaar weekendje gehad? Gisteren na die verloren voetbalmatch nog wat blijven hangen? Is het ...

Nieuw op onze Bucket List: Slip, Slide & Basejump van een 150m hoge klif!

Gelogen! Dit hebben we niet op onze bucket list geplaatst. Reden? Wij zijn watjes ...

Hosting door Fraai