Knappe goedlachse Fitchick Stefanie maakt ons altijd vrolijk

Tijdens onze zoektocht naar interessante, mooie en vooral goedlachse jongedames viel ons meteen Stefanie op. Als er iemand instant een lach op ons gezicht tovert, dan is het deze knappe fitchick wel. Dat we hier dan ook veel meer over wilden weten is een feit en zo trokken we onze stoute sportschoenen aan en schotelden haar wat vragen voor met dit als resultaat…

Hoi Stefanie…stel jezelf eens kort even voor?

Ik ben een enthousiaste, gevoelig en goedlachse persoon. Vrienden en familie kennen me als een echte levensgenieter die het leven graag door een roze bril bekijkt. Sporten en gezonde voeding zijn de rode draad doorheen mijn dagelijkse flow. Ik heb een enorm hart voor dieren, met in het bijzonder mijn Jack Russell ‘Flowie’. When it comes to love…ben ik een enorm gelukkig getrouwde vrouw en geloof ik sterk in de eeuwige liefde (that old school kind of love – yes please)
Onze vraag of je een vriend hebt en aan wat hij moet voldoen, hoeven we dan ook niet meer te stellen! Maar we hadden op Instagram al wel gezien dat je een vriend, of zelfs man had. Over Instagram gesproken, hoeveel tijd spendeer je hierop?

Dat hangt er wat vanaf…de ene dag al wat meer als de andere. Soms, na een drukke werkdag bijvoorbeeld, vind ik het ook wel gewoon eens lekker om mijn telefoon op de kast te leggen. Maar wanneer ik de tijd heb, ergens moet wachten of gewoon lekker in de zetel lig, vind ik het wel leuk om wat inspiratie op te doen (meestal zoek ik dan naar sport- of voeding- gerelateerd profielen) of gewoon een leuke foto te posten op mijn eigen profiel!

En wie neemt jouw foto’s of helpt je daarbij?
Meestal is dit mijn man (thanks baby)!
Baby, we kennen ineens zijn troetelnaampje! Schattig wel! Wat is voor jou de perfecte foto?
Voor mij is dat een spontane foto waar het niet allemaal te geposeerd lijkt! Ik verkies ook eerder een ‘Colgate-smile’ over een zwoele blik.
Even terug naar die sport- en voeding gerelateerde profielen…wat doe jij zelf om fit te blijven? 

Ik ben een echte fitchick, niet enkel om mijn figuur slank te houden maar ook omdat ik er enorm veel energie en plezier uithaal. Mij vind je meestal 3 tot 4 keer per week terug in de fitness, soms voeg ik daar nog een sessie boksles/yoga aan toe en hier en daar klop ik ook wel eens een balletje op het tennisveld. Ik heb ook een zittend beroep overdag dus vind ik het heerlijk om voor & na zoveel mogelijk te kunnen bewegen.

Wat doe je dan in het dagelijkse leven en valt het allemaal wat te combineren met je sport?

Ik werk sinds kort voor een expediteur en doe mijn job erg graag. Na het werk ga ik sporten en daarna kook ik, nog één van mijn passies! Wanneer mijn man dan thuiskomt kunnen we samen genieten van een bordje lekker eten en van elkaar!

Je bent thuis punten aan het scoren! En scoor nog wat extra volgers…waarom moeten ze jou volgen? 

Wanneer ze graag wat positieve vibes op hun insta zien verschijnen en gemotiveerd willen worden om gezond door het leven te gaan!

Goede redenen, laat dat duidelijk zijn! Heb je ook tips voor beginnende bloggers/vloggers/influencers?
Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je jezelf bent op Instagram en jezelf niet in een rolletje plaatst.
Wat is jouw favoriete quote en waarom?
Happiness is the new rich.
Inner peace is the new success.
Health is the new wealth.
Kindness is the new cool.
This one says it all! Gelukkig door het leven gaan is iets waar ik naar streef, wat niet wil zeggen dat ik soms ook eens tegenslagen tegenkom of een mindere dag heb. Maar ik probeer toch zoveel mogelijk geluk te vinden en dan vooral in de kleine dagdagelijkse dingen en in de mensen die ik graag zie.
Innerlijke rust vinden in deze drukke wereld is enorm belangrijk voor mij, soms even die pauzeknop indrukken en een momentje nemen voor mezelf kan wonderen doen!

Je let dus ook op je gezondheid…
Mijn gezondheid is iets waar ik erg bewust mee bezig ben elke dag opnieuw. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste voedingstoffen en wat beweging je je geest en lichaam gezond en energiek houdt. Ik ben bijvoorbeeld raar of zelden ziek en ik geloof dat mijn gezonde levensstijl daar zeker mee te maken heeft!

En ‘kindness’?
‘Vriendelijkheid’ is iets wat we in deze wereld als mens dikwijls misslaan en althans vergt het maar een kleine moeite. Wanneer je trouwens zelf vriendelijk bent tegen anderen krijg je hier zelf ook nog eens een enorm leuk gevoel van, win-win dus!
Wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?

In mijn tienerjaren kampte ik met een eetprobleem. Ik vond me namelijk te dik waardoor ik verkeerd ging eten. Ik at bijvoorbeeld ’s morgens wat fruit met yoghurt, ’s middags een cracotte met een banaan en ’s avonds at ik liefst van al terug wat yoghurt met ananas of soep. TOTAAL verkeerd dus! Want afvallen doe je daar in de eerste plaats niet van en je voelt je ook helemaal niet goed in je vel omdat je lichaam niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en daardoor niets op volle toeren functioneert.

Toen ik dan wat ouder werd en als jonge vrouw sterker in mijn schoenen stond is hieruit mijn interesse voor een gezond eetpatroon en levensstijl gegroeid. Ik heb veel boeken gelezen en ook opleidingen gevolgd over voedingsleer en sportvoeding waardoor ik nu besef dat ik toen totaal niet wist wat goed voor me was en nu dus wel. Ik voel me beter en energieker en ik eet meer als ooit tevoren, maar wél de juiste dingen! Ik hoop misschien ooit professioneel hier iets mee te doen of een boek te schrijven om mensen te helpen een gezonde levensstijl aan te nemen zonder dit als ‘diëten’ te moeten aanschouwen.

Strak (woordspeling) plan. Wat staat er naast het boek nog allemaal op jouw bucket list?
  • Roadtrippen langst de westkust van Amerika
  • Citytrip New York (eendjes brood voederen in Central Park 😉 )
  • Met huskies in Lapland gaan sleeën en het Noorderlicht zien!
  • Danslessen met mijne man
  • Een rol spelen in een film/serie (lijkt me zo leuk)
Een aardig lijstje…voor we afsluiten hebben we nog een laatste vraagje…wat zijn je ambities nog? Wat wil je nog bereiken?
Wat ik nog verder wil bereiken in het leven is nog niet helemaal duidelijk want ik zit met nog zoveel ideeën die nog niet uitgewerkt zijn, maar voel dat ik op dit moment in mijn leven zeker op de juiste plek zit en dat is dan ook wel even goed zo. Maar ik droom wel van een gezinnetje en een lang en gelukkig huwelijk.In ieder geval heel veel succes ermee! Wij blijven het alvast volgen, en dat doen we via Instagram!

 

You May Also Like

Erg knappe Esthera Sarita empowered in expositie van kunstfotograaf Saleh!

Meer dan een dikke WTF? Uiteraard kennen we Esthera als zangeres van het wereldberoemde ...

Hotspot…Yolanthe Sneijder-Cabau opent club op Ibiza!

De ex van charmezanger Jantje Smit vertolkte een van de rollen in ‘Voetbalvrouwen’…iets wat ...

Wordt Veerle een Inked Magazine Cover Girl?

Een droom die werkelijkheid kan worden! “Ik ben 27 jaar en een mama met ...

Hosting door Fraai