Knappe DJ ZØË LE VERT is geen groentje

Wanneer past het best om een DJ te interviewen? Hou het op vandaag…maandag, maar dan liefst niet te vroeg zodat de weekendvibes met genoeg slaap zijn weggewerkt. En zo komt het dat we oog in oog staan met de ravissante en immer sympathieke Zoë Gerards – de Groen, of beter gekend als DJ ZØË LE VERT… 

Dag knapperd, voor zij die je nog niet kennen, stel jezel eens in 5 zinnen even voor?
Zoë Gerards- de Groen (DJ ZØË LE VERT) werd geboren in Maastricht op 9 december, een paar jaren later verhuisde ze naar Lanaken. Ze is afgestudeerd als kok, Ze is een blije gezellig meid die heel positief in het leven staat. Ze houdt heel erg veel van muziek en daar ligt vooral haar passie. Muziek draaien en producen is dus echt haar ding, maar gaat natuurlijk ook heel graag zelf opstap

Alsof je over iemand anders praat…maar we gaan het over jou hebben dus de ik-vorm mag best! We hebben je skills ontdekt via Instagram. Hoeveel tijd spendeer je hierop en wat wil je ermee bereiken?
Ik spendeer nog niet heel veel tijd aan de sociale media. Meestal als ik ga draaien maak ik reclame van het event zodat fans weten waar ik speel, maar soms komt er ook een foto van mezelf erop te staan natuurlijk.

Uiteraard! Waarom moeten de lezers van Whatmatters jou volgen op sociale media?
We leven in een tijdperk dat vrouwen een echte opmars maken in het dj-milieu. En net als bij een missverkiezing moet je niet alleen mooi zijn maar toch ook veel talent hebben. Als je blindelings modellen en influencers volgt, volg dan dj ́s toch ook? Want wat zou de wereld zijn zonder muziek! Het is natuurlijk altijd fijn als iemand geïnteresseerd in je is. De volgers kunnen zien waar en wanneer ik draai. Maar natuurlijk ook veel weetjes, en natuurlijk leuke foto ́s van mij! Ik hoop jullie mannen eens te zien onder het draaien en wie weet een babbeltje.

Het babbeltje hebben we nu, de uitnodiging voor een feestje nemen we nu maar al te graag aan! Om even op de foto’s terug te komen, wie neemt deze of helpt je daarbij?
Dat ligt eraan, ik maak sommige foto’s zelf maar ik heb ook een paar fotografen die foto’s maken.

Handig! hoe lang ben je al bezig als DJ?
Ik draai al sinds mijn achtste. Ik heb altijd het genre tech house/techno gedraaid, maar ze vroegen me soms ook voor deep house of andere stijlen. Als ik moet draaien ben ik er meestal een hele dag mee bezig, ik wil natuurlijk de beste en leukste songs hebben!

Om zo elke tent op zijn kop te zetten! Terecht! Heb je trouwens tips voor beginnende DJ’s?
Blijf gewoon jezelf, en ga geen andere dj ́s nadoen! Bedenk je ook heel goed waarom je het wilt doen, en wat je wilt bereiken want veel mensen denken aan beroemdheid en geld, maar het is veel meer dan dat.

Past in je drukke leven ook een vriend? Waar moet jouw droomprins aan voldoen?
Ik heb momenteel geen vriend omdat ik simpelweg de jongen nog niet gevonden heb. Het is natuurlijk een must dat hij er goed uitziet, maar natuurlijk is het karakter ook heel belangrijk! Ik wil gewoon een lieve leuke aardige spontane jongen en die ook sportief is.

We zullen eens rondneuzen in onze vriendenkring. Naast het DJ zijn, ben je nog met andere zaken bezig?
Ik draai soms vier dagen in de week dus de rest van de tijd die ik over heb besteed ik aan muziek zoeken en produceren. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is het sociaal media! Dus er moet soms ook wat nieuwe foto’s genomen worden. Ook ben ik iedere dag in de fitness te vinden. Als ik tijd over heb ga ik werken.

Wat staat er nog allemaal op jouw bucketlist?
Ik zou heel graag de wereld rondreizen, en natuurlijk op veel plaatsen draaien, het maakt me niet uit hoe groot het is. Ik doe het super graag waar ik ook ben. Maar het zou natuurlijk heel sjiek zijn moest ik overal ter wereld mogen draaien. En op grote festivals is natuurlijk ook heel vet!!

Denk aan ons als je de Main Stage van Tomorrowland haalt! Heb je trouwens een levensmotto? Of een quote die jou typeert?
“ENJOY LIFE TODAY, YESTERDAY IS GONE & TOMORROW MAY NEVER COME.”

Dit is mijn favoriete quote omdat mijn mama al 5 jaar ziek is. Als zoiets gebeurt ga je toch wel over dingen nadenken! Ik zou ook nooit stoppen met draaien, het is iets wat ik super graag doe, ik doe het niet voor het geld en om beroemd te worden! Ik doe het omdat dat het enigste is waar ik me in thuis voel. Ik sta op met muziek en ik ga er mee slapen. En mijn ouders zijn zo trots op me tot het hun ook weer wat moed in hun schoenen brengt! Je moet gewoon heel erg positief proberen te blijven. En doen wat je graag doet!

Amen to that! Een laatste vraagje…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Wat weinig mensen over me weten, is dat ik eigenlijk een heel onzeker en verlegen meisje ben. natuurlijk valt dat nooit op als ik aan het draaien ben, omdat ik dan iets doe waar ik me goed bij voel. Maar als ik een fotoshoot heb vind ik bijna geen een foto mooi ervan.

Komaan…wij konden niet kiezen uit de foto’s die je ons hebt bezorgd! Stuk voor stuk pareltjes!

Voor we afsluiten hebben we snel een vluggertje…

Mijn favoriete song van het moment is…Dat heb ik niet echt…als ik me voorbereid op mijn set heb ik altijd een mapje ‘zeker’ en een mapje ‘misschien’ maar meestal als ik eenmaal zit te draaien, draai ik meer van het mapje ‘misschien’ dan van ‘zeker’. Hangt dus echt af van de situatie. Ik ben een liedje ook snel beu gehoord.
Het duurste item in mijn kleerkast is…Tgoh, dat hoeft allemaal niet zo duur te zijn, zolang het maar leuk is. Maar als ik toch iets moet aangeven, zal het mijn jas van Michael Kors zijn.
Main Stage TML of heel de zomer resident in Ibiza? Oei, dat is een hele moeilijke. Alle twee is een droom! Ook al is het een klein publiek, ik draai supergraag. Moest ik echt kunnen kiezen, kies ik voor TML want dat is iets wat je echt wilt meegemaakt hebben.
Ik voel me het meest sexy als ik…net gesport heb, snel ga douchen en dan ga draaien. Dan voel ik mij zo goed in mijn vel! En dan alle mensen de naar je kijken! En natuurlijk een sexy outfit aandoen als ik ga draaien.
Als ik de lotto win dan…Dan stop ik alles in het draaien en producen. Ook zou ik geld doneren aan het ziekenhuis om te onderzoeken hoe ze mama beter kunnen maken, en andere mensen ook natuurlijk.

Moh kijk…als we iemand de lotto gunnen nu, ben jij het! Bedankt voor je tijd, blijf je dromen nastreven en wij blijven je zeker volgen, net als zowat alle lezers van Whatmatters nu. Hoe? Wel, heel simpel..via Instagram.  

Credits:
– Zoë Gerards- de Groen
– Kevin Janssens Photography 

 

You May Also Like

Waar kennen wij ravissante schoonheid Elize van der Horst van?

Wat? Kinderen voor Kinderen? Ja, wij zijn midden dertigers en zijn opgegroeid met liedjes ...

Doutzen Kroes schittert in lingerieshow en wij waren erbij!

Dat Doutzen Kroes onze natte droom is, is al lang geen geheim meer. Het ...

4 miljoen volgers moet je verdienen: Tianna Gregory!

4 miljoen volgers op Instagram die moet je verdienen. Nu lijkt het ons als ...

Hosting door Fraai