Hier is hij dan…de officiële trailer van laaste seizoen Game Of Thrones

Nog een goede maand geduld…

Fans tellen al weken af tot 15 april, wanneer HBO zijn successerie zijn laatste jaargang zal laten ingaan. Ze maken het alleen maar spannender door ondertussen de eerste echte officiële trailer op ons los te laten.

Zo bouwt de trailer ook de spanning op naar het laatste en ultieme eindgevecht, een gevecht waar ondertussen al liters inkt, of tegenwoordig toetsenborden murw werden getikt. Een gevecht dat ook gewoon 50 (!) dagen heeft geduurd om het volledig in beeld te brengen.

Niemand buiten de scenaristen weet hoe het echt gaat eindigen. Zelfs de acteurs niet. Zo hebben de makers ervoor gekozen verschillende eindes te maken en te filmen om pas op 15 april het enige echte slot bekend te laten worden. Ook voor hen zal het dus een spannende gebeurtenis worden.

Enig minpuntje…15 april valt op een maandag. Sneu voor de werkende mens maar positief voor studenten, leerkrachten,… is dat dit midden in de paasvakantie valt. Hét excuus om die dag gewoon lekker hard te chillen op de bank met chips en cola.

Wij leggen ons al klaar…wij hebben dan ook geen baas om verantwoording aan af te leggen.


Cover: YouTube

tcoc

You May Also Like

Zwevend je smartphone opladen

Zelf heb ik al geregeld zwevende telefoons gezien. Meestal die van mezelf die na ...

Whatmatters interviewt schrijfster LIZE SPIT

Ook al weten we dat bij de gemiddelde lezer/volger van Whatmatters literatuur niet in ...

Back to the Future met dit eigentijds, sportief, Zwitsers & retro klokje

KLOK-01…met een knipoog naar de 70-er jaren… KLOK-01 neemt je mee terug naar de ...

Hosting door Fraai