Hier is hij dan…de officiële trailer van laaste seizoen Game Of Thrones

Nog een goede maand geduld…

Fans tellen al weken af tot 15 april, wanneer HBO zijn successerie zijn laatste jaargang zal laten ingaan. Ze maken het alleen maar spannender door ondertussen de eerste echte officiële trailer op ons los te laten.

Zo bouwt de trailer ook de spanning op naar het laatste en ultieme eindgevecht, een gevecht waar ondertussen al liters inkt, of tegenwoordig toetsenborden murw werden getikt. Een gevecht dat ook gewoon 50 (!) dagen heeft geduurd om het volledig in beeld te brengen.

Niemand buiten de scenaristen weet hoe het echt gaat eindigen. Zelfs de acteurs niet. Zo hebben de makers ervoor gekozen verschillende eindes te maken en te filmen om pas op 15 april het enige echte slot bekend te laten worden. Ook voor hen zal het dus een spannende gebeurtenis worden.

Enig minpuntje…15 april valt op een maandag. Sneu voor de werkende mens maar positief voor studenten, leerkrachten,… is dat dit midden in de paasvakantie valt. Hét excuus om die dag gewoon lekker hard te chillen op de bank met chips en cola.

Wij leggen ons al klaar…wij hebben dan ook geen baas om verantwoording aan af te leggen.


Cover: YouTube

tcoc

You May Also Like

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

Wij drinken onze koffie uit een geitenhoorn!

Wat zouden we zijn zonder het zwarte goud? Alvast een heel stuk minder wakker ...

Whatmatters was op EOTS-End, Hét topfeestje voor de West-Vlaamse voetbalwereld

Beter konden we End Of The Season niet vieren… Ondergetekende neemt afscheid van het ...

Hosting door Fraai