Whatmatters Weekend Tip: Grijp je FOURCHETTE!

Foodies opgelet! In het weekend van 15 maart zet je maar beter koers richting Gent. Tijdens Fourchette vind tonen immers 11 topchefs van gereputeerde restaurants hun kunstjes en laten ze je smaakpapillen kreunen van genot. Als rasechte foodie mag je hier simpelweg niet ontbreken.

Alleen naar de Eskimofabriek

In de Eskimofabriek kun je een weekend lang een 5-gangenmenu degusteren om duimen en vingers bij af te likken. Voor 95 euro proef je van gerechtjes van Olly Ceulenaere, Filip Claeys, Michaël Vrijmoed, … Er zijn twee verschillende menu’s, dus de keuze is aan jou.

De sterren vliegen je om de oren. Er zijn maar 600 plaatsjes dus wil je er nog bij zijn dan reageer je maar beter snel. Je kunt ook nog een Fourchette Friends Table boeken en dan schuif je gelijk met 10 de beentjes onder tafel voor een viparrangement. Dit komt op 2.500 euro.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 redenen waarom jij moet beginnen klussen

Ben jij een handige harry? Twee gouden handen? Wel, dan heb je zeker en ...

Café Marula: omdat het niet altijd gin hoeft te zijn

Ooit al eens de lippen gezet aan een Marula gin? Doen! Maar deze rekels ...

Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker ...

Hosting door Fraai