Garmin pakt het wat luxueuzer aan

Eerlijk, tot op heden werden we niet echt wild van de Garmin sporthorloges. Ze zijn betaalbaar, hebben een uitstekende GPS en doen dienst om te sporten, maar daar stopt het dan ook. Met de nieuwe MARQ modellen doet Garmin echter een gooi naar het luxueuze segment en we geven toe: ze zien er al een stuk aantrekkelijker uit.

Ben je wel wat avontuurlijk ingesteld, dan zijn deze horloges misschien wel wat voor jou. De horloges zijn gemaakt uit titanium en stevig saffierglas. Dit horloge kan tegen een stootje.

Ze zijn stuk voor stuk uitgerust met Garmin Pay (ga je dit gebruiken?) en Garmin QuickFit, een GPS en een batterij die normalerwijze een dag of 12 meegaat. Er zijn trouwens 5 verschillende modellen met unieke eigenschappen.

Expedition

Dit model connecteert met de inReach Mini wireless satellite communicator van Garmin. Dit laat je toe de topografie, hoogte en windkracht in realtime in te schatten.

Captain

Windkracht, getijden, kustkaarten en havencondities: het zit er allemaal in. Het ideale model voor de moderne piraat.

Driver

Maar liefst 250 racecircuits zitten hier standaard in opgenomen. Rondetijden en gemiddelde snelheid capteren vormt geen enkel probleem.

Aviator

Vluchtkaarten, een weerradar, luchthaveninformatie en ga zo maar door. Dit model wordt de beste vriend van de piloot.

Athlete

Houd je van lopen, dan is dit model op jouw lijf gemaakt.

Let wel deze speeltjes zijn niet goedkoop. Reken voor het goedkoopste model op € 1.500, terwijl het duurste model de Driver € 2.500 kost.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Méraud Watches: een nieuw Belgisch horlogemerk

De Méraud Watch Company komt uit de koker van Stijn Busschaert. Als liefhebber van ...

Dit zijn de 5 snelste breaks ter wereld

Eentje voor het gezin… Wij zijn wel fan van een goede, mooie, elegante en ...

Piloten weten waarom

Zeggen dat het Zwitserse Longines wel wat historie met zich meedraagt is nog zacht ...

Hosting door Fraai