Foodfest: weer een reden om naar Cadzand te trekken …

Wat zegt Cadzand je? Als je spontaan Sergio Herman en/of Pure C zegt, dan is het Foodfest vast wat voor jou. Deze idyllische badplaats is immers op 2 en 3 juni de thuishaven van dit culinaire festival.

Culinaire walhalla

Het festival dat ondertussen aan de 4de editie toe is zal zich voornamelijk afspelen rond de AIRrepublic van Sergio Herman. Er vallen slechtere settings te bedenken, toch? Je kunt er twee dagen lang proeven van de heerlijkste gerechten van guest chefs en met wat geluk van het mooie weer. Verder vallen er ook nog heel wat interessante talks te volgen voor de liefhebbers.

De drijvende krachten achter dit event zijn Sergio Herman en Syrco Bakker, de chef van Pure C. Op zondag kun je reserveren in Pure C, waar tal van internationale chefs achter de potten en pannen kruipen. Stuk voor stuk hebben deze chefs 3 Michelinsterren, kwaliteit gegarandeerd dus. Op zondag en maandag kun je bij AIRrepublic de beentjes onder tafel schuiven voor een lunch of diner.


Een dagticket kost je € 25, terwijl een lunch start vanaf € 215. Waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar zeker en vast de moeite waard.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze 'wijnstoel' is het ultieme tuinmeubel deze zomer!

Laat dit maar snel in productie gaan! Terwijl het op dit moment oude wijven ...

Sporten kan ook ongezond zijn

HELI-SKI Van de piste, stevig downhill met een razende snelheid naar beneden suizen op ...

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

Hosting door Fraai