Foodfest: weer een reden om naar Cadzand te trekken …

Wat zegt Cadzand je? Als je spontaan Sergio Herman en/of Pure C zegt, dan is het Foodfest vast wat voor jou. Deze idyllische badplaats is immers op 2 en 3 juni de thuishaven van dit culinaire festival.

Culinaire walhalla

Het festival dat ondertussen aan de 4de editie toe is zal zich voornamelijk afspelen rond de AIRrepublic van Sergio Herman. Er vallen slechtere settings te bedenken, toch? Je kunt er twee dagen lang proeven van de heerlijkste gerechten van guest chefs en met wat geluk van het mooie weer. Verder vallen er ook nog heel wat interessante talks te volgen voor de liefhebbers.

De drijvende krachten achter dit event zijn Sergio Herman en Syrco Bakker, de chef van Pure C. Op zondag kun je reserveren in Pure C, waar tal van internationale chefs achter de potten en pannen kruipen. Stuk voor stuk hebben deze chefs 3 Michelinsterren, kwaliteit gegarandeerd dus. Op zondag en maandag kun je bij AIRrepublic de beentjes onder tafel schuiven voor een lunch of diner.


Een dagticket kost je € 25, terwijl een lunch start vanaf € 215. Waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar zeker en vast de moeite waard.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 citytrips om te doen als koppel

Heb je wat goed te maken? Punten scoren voor een feestje dat er aankomt ...

Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ...

Een elektrische fiets met Formule 1-technologie

Ok we geven het toe, de meeste elektrische fietsen vallen bezwaarlijk hip te noemen. ...

Hosting door Fraai