Foodfest: weer een reden om naar Cadzand te trekken …

Wat zegt Cadzand je? Als je spontaan Sergio Herman en/of Pure C zegt, dan is het Foodfest vast wat voor jou. Deze idyllische badplaats is immers op 2 en 3 juni de thuishaven van dit culinaire festival.

Culinaire walhalla

Het festival dat ondertussen aan de 4de editie toe is zal zich voornamelijk afspelen rond de AIRrepublic van Sergio Herman. Er vallen slechtere settings te bedenken, toch? Je kunt er twee dagen lang proeven van de heerlijkste gerechten van guest chefs en met wat geluk van het mooie weer. Verder vallen er ook nog heel wat interessante talks te volgen voor de liefhebbers.

De drijvende krachten achter dit event zijn Sergio Herman en Syrco Bakker, de chef van Pure C. Op zondag kun je reserveren in Pure C, waar tal van internationale chefs achter de potten en pannen kruipen. Stuk voor stuk hebben deze chefs 3 Michelinsterren, kwaliteit gegarandeerd dus. Op zondag en maandag kun je bij AIRrepublic de beentjes onder tafel schuiven voor een lunch of diner.


Een dagticket kost je € 25, terwijl een lunch start vanaf € 215. Waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar zeker en vast de moeite waard.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

6 businesslessen van RAIOLA

Bij Whatmatters zijn we wel fan van Esquire, meer nog ooit hopen we hetzelfde ...

De flesopener 2.0: The Bottle Opener

Vanavond ploffen ongetwijfeld of hopelijk de kurken, maar wat ons betreft trek je net ...

Sterk van die dekselse STERKSTOKERS

Wij blijven vechten voor gin! De populariteit van dit godenvocht mag dan misschien in ...

Hosting door Fraai