Dude vliegt speciaal naar Turkije om tondeuse te testen (video)

De barbier aan Park Spoor Noord was niet veilig goed genoeg…

Het kunnen natuurlijk niet alle weken Tesla’s zijn die mogen ‘unboxed’ worden. Aangezien het budget deze week voor de mannen van KAOZ TV op zowat 1 promille ligt ten opzichte van vorige week (en dan hebben we het niet over het alcoholgebruik), is het geen elektrische wagen maar een tondeuse die er kon ‘unboxed’ en getest worden.

En waar anders dan in Turkije, waar de tondeuse zowat standaard in elke manbag zit, kan je dit testen. Turkije, niet (of net wél) toevallig een land waar men van overal ter wereld naartoe komt om haar te laten implanteren in plaats van af te scheren.

tcoc

You May Also Like

Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze ...

Sinds wanneer kan je Gsm’s opvouwen?

Het einde van de wereld is nabij. Aliens vallen aan. Je kan je gsm ...

Connecteer tot 6 anders speakers aan je BELLE

Ga je in de gym wel eens met kettlebells aan de slag, gewoon omdat ...

Hosting door Fraai