Dude vliegt speciaal naar Turkije om tondeuse te testen (video)

De barbier aan Park Spoor Noord was niet veilig goed genoeg…

Het kunnen natuurlijk niet alle weken Tesla’s zijn die mogen ‘unboxed’ worden. Aangezien het budget deze week voor de mannen van KAOZ TV op zowat 1 promille ligt ten opzichte van vorige week (en dan hebben we het niet over het alcoholgebruik), is het geen elektrische wagen maar een tondeuse die er kon ‘unboxed’ en getest worden.

En waar anders dan in Turkije, waar de tondeuse zowat standaard in elke manbag zit, kan je dit testen. Turkije, niet (of net wél) toevallig een land waar men van overal ter wereld naartoe komt om haar te laten implanteren in plaats van af te scheren.

You May Also Like

Whatmatters Review: LG Oled E8 55″, het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Betaalbaar Belgisch klokje

Onze voorliefde voor fijne klokjes is ondertussen genoegzaam bekend. De modellen van PONTIAC, een ...

De geweldige houten fietsen van Grainworks

Wat we met hout hebben bij Whatmatters? Geen idee, maar ze maken er wel ...

Hosting door Fraai