Dubai krijgt er fantastisch hotel bij

Ongetwijfeld vallen we in herhaling, maar Dubai blijft super populair. Als we kijken welke dames zich veelvuldig naar Dubai begeven, lijkt het ons ook een uitstekend visvijver, we geven het maar even mee.

Indruk maken

Wil je indruk maken, dan wacht je misschien beter even tot 2020. Dan gooit SLS Dubai Hotels & Resorts er immers de deuren open van een nieuw pareltje. Luxe in de overtreffende trap.

Het 75-verdiepingen tellende hotel zal 254 kamers tellen, van de hand van interior designer Paul Bishop. Daarnaast zijn er ook 371 residenties en 321 appartementen met hotelservice. In Dubai betekent dit een kolossaal hotel.

De kamers zullen voorzien zijn van de nodige kunst, via het atrium en de lift ga je op het 71ste naar de Sky Lobby, waar je een prachtig zicht hebt over Dubai. Uiteraard kun je daarvan genieten met een drankje in de hand. Een hongertje? Zet je aan tafel bij het gereputeerde Italiaanse restaurant Fi’lia of nuttig een verfijnd stukje steak bij Carna.

De blikvanger van het hotel vind je op het dak. Twee grote infinity pools zorgen er voor een 360° zicht over Dubai.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Op pad met de vliegende hotelkamer

Nee, ik zit niet aan de pillen. Het is te zeggen, tegen de hooikoorts ...

Whatmatters Real Estate: Huis Lil’ Kleine in Amsterdam (899.000€)

Lil’ Kleine is verhuisd… Het pand in de Kerkstraat werd wat te ‘klein’ en mogelijks ...

Colourful Rebel, gewoon omdat wij 'Rebelse Boefjes' zijn!

We hebben het ooit al eens geschreven. Van de mannen achter Colourful Rebel kunnen ...

Hosting door Fraai