Dubai krijgt er fantastisch hotel bij

Ongetwijfeld vallen we in herhaling, maar Dubai blijft super populair. Als we kijken welke dames zich veelvuldig naar Dubai begeven, lijkt het ons ook een uitstekend visvijver, we geven het maar even mee.

Indruk maken

Wil je indruk maken, dan wacht je misschien beter even tot 2020. Dan gooit SLS Dubai Hotels & Resorts er immers de deuren open van een nieuw pareltje. Luxe in de overtreffende trap.

Het 75-verdiepingen tellende hotel zal 254 kamers tellen, van de hand van interior designer Paul Bishop. Daarnaast zijn er ook 371 residenties en 321 appartementen met hotelservice. In Dubai betekent dit een kolossaal hotel.

De kamers zullen voorzien zijn van de nodige kunst, via het atrium en de lift ga je op het 71ste naar de Sky Lobby, waar je een prachtig zicht hebt over Dubai. Uiteraard kun je daarvan genieten met een drankje in de hand. Een hongertje? Zet je aan tafel bij het gereputeerde Italiaanse restaurant Fi’lia of nuttig een verfijnd stukje steak bij Carna.

De blikvanger van het hotel vind je op het dak. Twee grote infinity pools zorgen er voor een 360° zicht over Dubai.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Travel-tip: Southampton – NYC met Titanic II

I’m the King of the World! Heb je je altijd al ‘Jack Dawson’ (Leonardo DiCaprio) ...

Een flinke dosis cafeïne

Wakker worden, kreunen, ons uit het bed hijsen, koffie zetten en beginnen schrijven/mails lezen. ...

BMW lekt meer gegevens van zijn nieuwe 4-reeks Coupé

En nu wachten tot 1 september 2020… De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé staat ...

Hosting door Fraai