Donkervoort komt met gruwelijke verjaardagseditie

Gruwelijk snel…

Donkervoort, dat we kennen van onze voormalig wielerheld en (ex-)ambassadeur Tom Boonen mag 40 kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart en doet dat in geheel gekende stijl. Niet alleen de kaarsjes maar heel de taart zal worden weggeblazen als deze D8 GTO-40 zich in gang trekt. Het is dan ook de lichtste, snelste en meest veelzijdige GTO ook.

Het snelle karretje weegt slechts 678 kilo en dat in combinatie met de 2,5L R5 TFSI van AUDI maakt dat dit beestje van 380 PK in zo’n 2,7 seconden naar honderd spurt en op 7,7 seconden al op 200 zit.

Oh ja, we hebben er al eentje van de 40 stuks die geproduceerd zijn te koop zien staan. Niet toevallig bij Van Eyken Motors, de garage waar Tom Boonen het uithangbord was. Voor zo’n 264.995 Euro is hij voor u…de Donkervoort welteverstaan.

Foto’s: Donkervoort

You May Also Like

Ferrari P80/C…one of a kind!

Een uniek exemplaar… Helaas gaan we deze krachtpatser nooit op de openbare weg zien ...

De sportieve limousine van Lexus: LS 500 F Sport

Eerlijk, we hebben Lexus niet echt top of mind zitten als we aan luxewagens ...

Hosting door Fraai