Dit zijn de 5 populairste Europese steden op Instagram

Ben jij ook het type dat naar Barcelona trekt om daar vervolgens de ene foto na de andere te nemen, alles te filmen en eigenlijk niets van de stad te zien? Instagram bulkt van de stedelijke plaatjes, maar volgens een onderzoek van Hometogo, zijn dit de populairste steden van het moment.

5. BERLIJN

Op plaats 5 staat Berlijn, met niet iets meer dan 36 miljoen hashtags. Het is dan ook een topstad voor iedereen die hip en trendy is.

4. ROME

Met bijna 45 miljoen hashtags kaapt Rome de 4de stek weg. Genoeg fotogenieke gebouwen daar natuurlijk.

3. BARCELONA

De stad van Gaudi kaapt het brons weg. Logisch, want de stad wordt overspoeld door toeristen. Ruim 47 miljoen hashtags, die moet je verdienen.

2. PARIJS

De stad van de liefde staat op nummer 2 te blinken. Parijs scoort ruim 100 miljoen hashtags. De klepper is er natuurlijk de Eiffeltoren, die alleen al 2,8 miljoen tags haalt.

1. LONDEN

Brexit of geen Brexit Londen is de fiere nummer 1. Bijna 120 miljoen hashtags sprokkelt de Britse hoofdstad bij elkaar. De London Eye, Buckingham Palace en de Big Ben zijn hier de meest gefotografeerde bezienswaardigheden.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Trainen als een pro: Gymeyes!

Ben jij er zo eentje die het maximale uit elke gymbeurt wil halen? Zo ...

Casio pakt uit met een gouden horloge

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat we nooit spontaan in katzwijm vielen van ...

Black Insomnia: de sterkste koffie ter wereld!

Dat we bij Whatmatter wel van wat pit houden merk je waarschijnlijk aan de ...

Hosting door Fraai