Dit waren de beste apps van 2018

Iedereen kent de gebruikelijke apps wel. Instagram, Whatsapp, Snapchat, Facebook. Maar er zijn nog veel meer redelijk onbekende apps die absoluut niet gemist mogen worden. Elk jaar maken Google en Apple een lijstje van de apps die ze het beste vonden van afgelopen jaar. De bekende apps zoals eerder genoemd komen hier niet in voor omdat die het altijd toch goed doen. En anders zullen de lijsten ook weinig veranderen. Dan zou het wel een beetje saai worden hè?

Apple app van het jaar

Procreate pocket mag zichzelf de beste Apple app van 2018 noemen. Het is app die zich meer richt op kunstenaars. Het biedt veel mogelijkheden om je creatieve geest vrijheid te geven. Het is safe to say dat de meeste mannen gelijk een pintje of een mooie vrouw zouden gaan tekenen, maar kunstenaars kunnen goed uit de voeten met deze app. Het is dan ook niet zomaar gekozen tot de app van het jaar. Ook een interessante app op het lijstje is Froggipedia. Misschien wel de meest originele van alle apps. Froggipedia laat je door middel van augmented reality de levenscyclus van een kikker zien. Je kan hem ook ontleden als je wil. De app kost wel €4,49. Het is begrijpelijk dat dit wel een moeilijke afweging is want voor die prijs kan je bij sommige cafés 2 pintjes krijgen!

Android app van het jaar

Android heeft anders dan Apple meer categorieën voor beste apps van het jaar. Als ‘meest vermakelijk’ heeft het platform Vimage gewonnen. Een editing app voor zowel foto’s als video’s. Erg handig voor de Instagrammers. Maar dit is een app waar de gewone man niet mee bezig is. Eerder met de app van zijn bank. ‘Barman ik zie nog dat ik nog 20 euro op mijn rekening heb staan, doe maar een nieuw rondje!’ Het verborgen pareltje van Google Play is SLOWLY. Deze app wil de digitale vervanging zijn van penvrienden/innen. Erg interessant voor de schrijvers onder ons. Er zijn nog veel meer categorieën maar dit zijn de absolute toppers. Én de rest zou je toch niet veel interesseren.

Foto’s : getslowly, mashable

tcoc

You May Also Like

Irriteer eens een vriend!

Heb je nog een eitje te pellen met een vriend die je eens goed ...

Een blik achter de schermen bij BURNING MAN (NSFW)

Het enige festival waar we maar niet genoeg van krijgen, zonder dat we er ...

Een DJ-Mixer in je zak!

Begint het bij jou ook soms te kriebelen als je die wereldberoemde dj’s achter ...

Hosting door Fraai