Deze gitaar is een ode aan de Ford GT40

Laat die keiharde rockmuziek maar knallen uit de boxen

Een kleurencombinatie van babyblauw en oranje…het vloekt en getuigt van weinig smaak. Toch zijn wij er allemaal erg wild van en dat heeft enkel en alleen te maken dankzij de ‘Gulf-kleuren’ van historische en succesvolle racewagens in pakweg Le Mans en andere race-heiligdommen. Zo werden er ondertussen ook al jachten met verf in deze kleuren gelikt, werden er wijzerplaten van peperdure horloges van ‘Gulf-kleuren’ voorzien,… en ga zo maar door.

Wat ontbrak er nog aan? Juist…voor zij die houden van het betere gitaarwerk…een elektrische gitaar. Zo komt Hoodoo Guitars met de GT40 Victory Series Guitar. Een gitaar die naast de kleuren ook het ontwerp van de succesvolle GT40 laat terugkomen in hun ontwerp. Een ode aan de racehelden die jaren geleden de overwinning van de 24 Uur van Le Mans van het ongenaakbare Ferrari konden afsnoepen.

Hoef je een muzieknoot te herkennen om dit hebbedingetje in huis te halen? Tuurlijk niet! Het past ook gewoon aan de muur van jouw mancave. Kostprijs? $6.000 voor één van de 400 exemplaren.

Bron: TopGear

tcoc

You May Also Like

R2-D2: May the coffee be with you!

Loop je stiekem wel eens door je living in een pakje van Star Wars? ...

Sinds wanneer kan je Gsm’s opvouwen?

Het einde van de wereld is nabij. Aliens vallen aan. Je kan je gsm ...

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...

Hosting door Fraai