De stad in met een Propella

Dat e-bikes de wind in de zeilen hebben is een zwaar understatement. Meer en meer veroveren ze de weg, maar al te vaak wil je er niet op gezien worden. Kan je als echte kerel wel wat hulp bij het trappen gebruiken, maar wil je wel stijlvol voor de dag komen? Haal dan maar een Propella in huis.

Prachtig design

Het design van deze fiets springt onmiddellijk in het oog. De blauwe wielen en de vormgeving: yep, dit beestje ziet er gelikt uit. Bovendien weegt de fiets amper wat, wat toch mooi meegenomen is. De batterij is netjes weggewerkt en levert toch een vermogen van 250 watt. Dit mag dan wat minder zijn dan bij heel wat andere elektrische fietsen, maar zorgt er toch voor dat je makkelijk 30 km/uur haalt. Een fijn tempo om door de stad te cruisen.

Opladen duurt slechts 2,5 uur. De Propella weegt nog geen 16 kg, waardoor iet of wat vent het fietsje met één hand kan tillen. Momenteel is de Propella in 2 versies verkrijgbaar: met of zonder 7 versnellingen.

Koopje

De versie met versnellingen haal je in huis voor 1.199 dollar, wat in vergelijking met veel andere modellen zeker niet duur is. Vanaf juni – net op tijd voor de zomer dus – kan dit fietsje bij jou staan blinken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De perfecte winterbarbecue met Noki

Ok, het mag buiten dan barkoud zijn, maar we zijn toch geen watjes? Die ...

Whatmatters brandt een kaarsje

Op de Whatmatters redactie en ook thuis omringen we ons graag met mooie dingen. ...

Deze brute Harley-Davidson rijdt op…batterijen (Video)

De Hells Angels, Outlaws, Bandidos en Satudarahs van deze wereld waren nog nooit zo ...

Hosting door Fraai