Dé 5 fantasieën van vrouwen …

Denk jij dat jij alleen een bronstige beer bent en je vriendin een ijskonijn? Vergeet het! De vrienden van Gewoonvoorhem hebben er alvast enkele op een rijtje gezet. Onderzoek toont aan dat vrouwen deze 5 fantasieën bovenaan hun lijstje hebben staan. Bovendien deden ook seksuologen een duit in het zakje.

Girl on Girl

En wij maar denken dat enkel wij daarover fantaseerden. Het zal wel bij kijken blijven, want de vrouwen willen echt met elkaar aan de slag. Vrouwen vinden trouwens het genot belangrijker dan het einddoel, of maken we dan onszelf wijs …

Seks met een jongere man

Heren, daar dromen vrouwen uiteraard niet van als ze 20 zijn, tenzij ze totaal verknipt zijn. Een jongere man doet een oudere vrouw zich aantrekkelijker voelen. Bovendien zou de vrouw zo meer macht hebben en natuurlijk presteert het een jong veulen ook beter tussen de lakens.

Trio met twee mannen

Wel, wij trekken er liever er twee vrouwen bij, maar kom. Vrouwen willen het best wel eens proberen bij twee mannen, dus waar wacht je op?

Random casual seks

Vogelen om te vogelen, laat het ons zo stellen. Vrouwen denken ook wel eens gewoon aan pure, waanzinnige seks als ze een man zien. Nee, er moet niet altijd een relatie aan gekoppeld worden. Het zorgt voor wat spanning in het leven, nee?

Dominante seks

Waarom moeten wij altijd de touwtjes in handen hebben? Vrouwen geven aan best eens meesteres te willen zijn. Geef ze de macht en kijk eens wat je overkomt …

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Beste champagne komt van…de Lidl!

De tijd wij met de flessen Veuve gooiden op een dinsdagnacht in een kelder ...

2 keer met een Hot Tub het water op!

Nu willen we als levensgenieters bij Whatmatters weleens van een Hot Tub genieten. Niet ...

4 dagen lang een orgie van jewelste

“Sorry schat, alles voor de journalistiek en een pakkende reportage”. Dat zou zo ongeveer ...

Hosting door Fraai