Coca-Cola pakt uit met nieuwe energy drink

Geen idee of Burn vandaag de dag nog in de winkels te vinden is, maar laat ons stellen dat dat niet echt een doorslaggevend succes is/was. Tijd om opnieuw uit te pakken dachten ze bij de gigant uit Atlanta. Met Coca-Cola Energy, over de naam werd niet lang nagedacht lijkt ons, doen ze een nieuwe poging om Red Bull het vuur aan de schenen te leggen.

België bij de early adopters

In 2019 moet dit drankje op de Europese markt verschijnen, waarna de rest van de wereld volgt. Meer nog midden april is het vocht in België verkrijgbaar. Het gaat om de pure Coca-Cola smaak, maar dan verrijkt met cafeïne, guarana en Vitamine B. Het leuke blikje springt alvast in het oog en mikt resoluut op de jeugd en jongvolwassenen. 

Gezien de rekels van Coca-Cola ons nog geen blikken hebben bezorgd, zullen we zoals normale stervelingen moeten wachten op de lancering. Maar als we onze lippen aan het blikje hebben gezet, komen jullie als eerst onze bevindingen te weten!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Leuven staat weer op de kaart!

Voor Leuven hebben we een zwak bij Whatmatters. Zeker Jens toch, aangezien zijn deerne ...

Hosting door Fraai