Casio pakt uit met een gouden horloge

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat we nooit spontaan in katzwijm vielen van een Casio. Een leuk, sportief horloge, maar niet echt ons ding. Deze rekels pakken nu echter uit met een gouden exemplaar, wat meteen ook hun duurste horloge ooit is: dat moeten we natuurlijk even in the picture zetten.

35 jaar Casio

Bij Casio vieren ze dit jaar hun 35ste verjaardag en die willen ze niet onopgemerkt laten passeren. Met de “G-D5000-9JR” – wat een naam toch weer – brengen ze immers een exclusief 18-karaats gouden horloge op de markt. En geen angst, ook met dit exemplaar kun je in het water en het is even schokbestendig als alle andere Casio’s.

Het horloge wordt opgeladen door de zon, heeft 38 tijdzones die zich automatisch aanpassen en LED backlight. Er worden 35 van deze horloges uitgebracht, dus snel zijn is de boodschap. Met een prijskaartje van $ 69,500 zal de interesse niet supergroot zijn, maar toch.

Vanaf december is het horloge verkrijgbaar, maar je kunt nu al bestellen.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Verse koffie om mee te starten

Koffie om de dag door te komen Zonder koffie, geen Whatmatters, zo simpel is ...

Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker ...

Met een volle batterij de wildernis in

De tijd dat de rugzak, een lelijk canvas ding was dat je op je ...

Hosting door Fraai