Bugatti La Voiture Noire kost je €11.000.000…exclusief BTW, uiteraard

Maar je hoeft je teerbeminde spaargeld niet te gebruiken…hij is al verkocht!

Jammer voor de Belgische fiscus, niet aan een Belg. Het is dan ook een “one-off”, of in mensentaal…er is er maar eentje van gebouwd. De gelukkige eigenaar mag dan ook een volledig met de hand gebouwde hypercar in zijn garage verwelkomen. Een hypercar die geïnspireerd is op een vooroorlogse coupé van het 110 jaar oude merk, de Bugatti Type 57 SC Atlantic. Deze vooroorlogse ‘Zwarte Auto’ is gebouwd door Ettore Bugatti’s zoon Jean. Het is trouwens één heel groot mysterie waar de originele ‘Voiture Noire’ gebleven is.

Niet alleen het prijskaartje is krachtig, ook onderhuids is deze La Voiture Noire een patser van jewelste. Met een achtliter zestiencilinder-motor levert het beestje een vermogen van 1500 pk maar of deze ooit van stal zullen gehaald worden is nog maar de vraag. Waarschijnlijk gaat dit om een investering en zal je hem niet op een doordeweekse zondag (kan dit?) op de boulevard in Knokke zien voorbij rijden.

tcoc

You May Also Like

Blogster Rebbeca Laurey leeft haar droom!

Kleine meisjes worden groot en maken dromen waar. Rebecca Laurey leeft in zo een ...

Hotspot…Yolanthe Sneijder-Cabau opent club op Ibiza!

De ex van charmezanger Jantje Smit vertolkte een van de rollen in ‘Voetbalvrouwen’…iets wat ...

GIRL NEXT DOOR: JONI BEYERS

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij ook eens geen toffe, interessante en schone ...

Hosting door Fraai